Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Termékek

Hírek

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Új ingatlan, új zárbetét

Immár 20 éve forgalmazzuk a minőségi és biztonságos Mauer zárbetéteket Magyarországon, és nap mint nap rengeteg felhasználói kérdéssel találkozunk.

 

Az egyik ilyen alapvető, szinte mindennapos kérdés, amellyel hozzánk fordulnak, a következő: ügyfél vett egy lakást/házat, az ajtóban Mauer hengerzár van, de a régi tulajdonostól csak 2 kulcsot kapott, neki viszont 4 darabra van szüksége, tehát szeretne kettőt másoltatni, de nincs meg a zárbetéthez való kódkártya.


Rövid válaszunk egyértelmű: tulajdonos- vagy felhasználóváltásnál mindig zárbetétet kell cserélni. Ez alól nincs kivétel! A hengerzárak azért lettek kifejlesztve, hogy a biztonságos felhasználóváltással együttjáró költségek minimalzálhatók legyenek, hiszen nem az egész zárszerkezetet vagy az ajtót kell kicserélni, hanem csak a zárbetétet. Tulajdonosváltásnál a hengerzár cseréjének rendkívül fontos biztonsági oka van: az új felhasználó nem tudja, kinél van a kódkártya, és ha a kártya illetéktelen kezekbe kerül, bármikor készülhet kulcs az adott ajtóhoz. De még ha meg is van a kártya, azt sem lehet tudni, hogy korábban nem készült-e pótkulcs a zárbetéthez. Arról nem is beszélve, hogy az esetek többségében 5-nél kevesebb kulcsot kapnak az új tulajdonosok, pedig a legtöbb Mauer hengerzárhoz gyárilag 5 db kulcs jár (ez alól kivételt képez az NW4, NW5 és a GM, de ezek nagyon ritka modellek). Ha csak kettőt kapott az új tulajdonos, hol van a többi gyári kulcs?


Ebből is egyértelműen látszik: új lakást, házat vett? Kérem, saját és családja biztonsága érdekében cserélje le a zárbetétet! Ha több található az ajtóban, akkor mindegyiket. A biztonsággal nem szabad játszani! Egy középkategóriás, minőségi Mauer hengerzár ára kb. 10.000 forinttól kezdődik, mérettől függően. Ez semmi egy ingatlan árához képest. Ennyit igazán megér a nyugodtabb alvás, nem?

 

Ráadásul a Mauer zárbetétekhez 10 év garanciát kap, webáruházas rendelés esetén ingyenes a kiszállítás, és a termékek gyári bliszter csomagolásban érkeznek, ami biztosíték arra, hogy Önön kívül senki ne férjen hozzá a kulcsokhoz és a kódkártyához.

Webáruház készítés