Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Termékek

Hírek

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Nálunk számít a kártya

Már az elején le kell szögeznünk: a kódkártya és a kulcsmásolás elleni védelem két különböző dolog!


Ha egy zárbetéthez adnak egy műanyag kódkártyát, még nem jelenti azt, hogy a kulcsok védettek lennének az illetéktelen másolás ellen. Gyakori, hogy a gyártók azért adnak ilyen kártyát, hogy megkönnyítsék a kulcskészítést, tehát a kulcs a kártyán lévő kód alapján (is) készülhet, de a kulcsmásoláshoz nincs feltétlenül szükség a kártyára: ha valaki beviszi a kulcsot egy komolyabb kulcsmásolóba, akkor ott kártya nélkül is másolható a kulcs. Tehát a kulcsmásolók szabadon vásárolhatnak az adott nyerskulcsból. Ez önmagában még nem is lenne rossz, hiszen egyszerűbb zárbetétekre is szükség van, de itthon szinte mindennaposak a csalások. Sajnos gyakori, hogy a szaküzletek és a zárszerelők tudatosan félrevezetik az ügyfeleket a magasabb haszon érdekében, hiszen a védett kulcsprofilú zárbetétek drágábban adhatók el.

A Primalocks Kft. már 20 éve valódi, védett kulcsprofilokkal, igazi kódkártyával forgalmazza a Mauer zárbetéteket Magyarországon. 5 db saját, szabadalmaztatott kulcsprofilt vásároltunk meg a Mauer gyárból, amelyek sehol máshol a világon nem kaphatók, itthon pedig a kulcskészítés kizárólag a kódkártya regisztrációja után lehetséges!

Az 5 kucsprofilból három (C14, C07 és C22) a gondosan kiválasztott, megbízható szerződött partnereinknél is másolható, természetesen csak a kódkártyával. Ezenkívül van két kulcsprofil (C12 és C41), amelyek kizárólag nálunk, a vezérképviseletnél másolhatók a kódkártyával, még nagyobb biztonságot garantálva a tulajdonosoknak.

Tehát ha legközelebb kap egy kódkártyát a kiválasztott hengerzárhoz, kérdezze meg, hogy illetéktelen kulcsmásolás ellen is védett-e a kulcsprofil. Persze, mindenkinek a saját döntése, hogy spórol egy-két ezer forintot, és egy becsapós, NEM védett kulcsprofilú zárbetétet vesz, kockáztatva saját és családja biztonságát, vagy inkább egy Mauer hengerzárbetétet választ, amely biztosan rendelkezik védett kulcsprofillal. A Mauer zárrendszerek egyet jelentenek a biztonságos, minőségi, valódi illetéktelen kulcsmásolás elleni védelemmel ellátott zárbetétekkel. Nem szabad olyan kompromisszumot kötni, amellyel kockára tesszük a biztonságunkat!

A Mauer hengerzárak 10 éves garanciával kaphatók. Ha webáruházunkból rendel, ingyenesen szállítjuk házhoz a terméket. A gyári blisztercsomagolásnak köszönhetően a kulcsok és a kártya nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.

 

Mert mi már 20 éve igazi biztonságot adunk!

Webáruház készítés