Házhozszállítás

INGYENES

házhozszállítás

vásárlási értéktől függetlenül

Termékek

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Nálunk számít a kártya

Már az elején le kell szögeznünk: a kódkártya és a kulcsmásolás elleni védelem két különböző dolog!


Ha egy zárbetéthez adnak egy műanyag kódkártyát, ez még nem jelenti azt, hogy a kulcsok védettek lennének az illetéktelen másolással szemben. Gyakori, hogy a gyártók azért adnak ilyen kártyát, hogy megkönnyítsék a kulcskészítést, a kulcs a kártyán lévő kód alapján (is) készülhet, de a kulcsmásoláshoz nincs feltétlenül szükség a kártyára: ha valaki beviszi a kulcsot egy komolyabb kulcsmásolóba, akkor ott kártya nélkül is másolható a kulcs. Tehát, a kulcsmásolók szabadon vásárolhatnak az adott nyerskulcsból. Ez önmagában még nem is lenne rossz, hiszen ilyen zárbetétekre is szükség van, de itthon szinte mindennaposak a csalások. Sajnos gyakori, hogy bizonyos "szakemberek" tudatosan félrevezetik az ügyfeleket a magasabb haszon érdekében, hiszen a védett kulcsprofilú zárbetétek drágábban adhatók el. Főleg webáruházaknál nagyon kell vigyázni, mert ott mindenki azt ígér, amit akar.

Primalocks Kft. már több mint 20 éve valódi, védett kulcsprofilokkal, igazi kódkártyával forgalmazza a Mauer zárbetéteket Magyarországon. 5 db saját, szabadalmaztatott kulcsprofilt vásároltunk meg a Mauer gyárból (a svéd ASSA ABLOY csoport tagja), amelyek sehol máshol a világon nem kaphatók, itthon pedig a kulcskészítés kizárólag a kódkártya regisztrációja után lehetséges!

Az 5 kucsprofilból három (C14, C07 és C22) a gondosan kiválasztott, megbízható szerződött partnereinknél is másolható, természetesen csak a kódkártyával. Ezenkívül van két kulcsprofil (C12 és C41), amelyek kizárólag nálunk, a vezérképviseletnél másolhatók a kódkártyával, még nagyobb biztonságot garantálva a tulajdonosoknak.

Tehát, ha legközelebb kap egy kódkártyát a kiválasztott zárbetéthez, kérdezze meg, hogy illetéktelen kulcsmásolás ellen is védett-e a kulcsprofil. Persze, mindenkinek a saját döntése, hogy spórol egy-két ezer forintot, és egy becsapós, NEM védett kulcsprofilú zárbetétet vesz, kockáztatva saját és családja biztonságát, vagy inkább egy Mauer hengerzárbetétet választ, amely biztosan rendelkezik védett, szabadalmaztatott kulcsprofillal. A Mauer zárrendszerek egyet jelentenek a biztonságos, minőségi, valódi illetéktelen kulcsmásolás elleni védelemmel ellátott zárbetétekkel. Nem szabad olyan kompromisszumot kötni, amellyel kockára teszi biztonságát!

A Mauer hengerzárak 10 éves garanciával kaphatók. Ha webáruházunkból rendel, ingyenesen szállítjuk házhoz a terméket. A gyári blisztercsomagolásnak köszönhetően a kulcsok és a kártya nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.

 

Mert mi már 20 éve igazi biztonságot adunk!

Webáruház készítés