10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell.

Nálunk számít a kártya

Már az elején le kell szögeznünk: a kódkártya és a kulcsmásolás elleni védelem két különböző dolog!

Ha egy zárbetéthez adnak egy műanyag kódkártyát, ez még nem jelenti azt, hogy a kulcsok védettek lennének az illetéktelen másolással szemben. Gyakori, hogy a gyártók azért adnak ilyen kártyát, hogy megkönnyítsék a kulcskészítést, a kulcs a kártyán lévő kód alapján (is) készülhet, de a kulcsmásoláshoz nincs feltétlenül szükség a kártyára: ha valaki beviszi a kulcsot egy komolyabb kulcsmásolóba, akkor ott kártya nélkül is másolható a kulcs. Tehát, a kulcsmásolók szabadon vásárolhatnak az adott nyerskulcsból. Ez önmagában még nem is lenne rossz, hiszen ilyen zárbetétekre is szükség van, de itthon szinte mindennaposak a csalások. Sajnos gyakori, hogy bizonyos "szakemberek" tudatosan félrevezetik az ügyfeleket a magasabb haszon érdekében, hiszen a védett kulcsprofilú zárbetétek drágábban adhatók el.
Primalocks Kft. már több mint 20 éve valódi, védett kulcsprofilokkal, igazi kódkártyával forgalmazza a Mauer Elite zárbetéteket Magyarországon. 5 db saját, szabadalmaztatott kulcsprofilt vásároltunk meg a Mauer gyárból (a svéd ASSA ABLOY csoport tagja), amelyek sehol máshol a világon nem kaphatók, itthon pedig a kulcskészítés kizárólag a kódkártyával lehetséges!

Az 5 kucsprofilból három (C14, C07 és C22) a gondosan kiválasztott, megbízható szerződött partnereinknél is másolható, természetesen csak a kódkártyával. Ezenkívül van két kulcsprofil (C12 és C41), amelyek kizárólag nálunk, a vezérképviseletnél másolhatók a kódkártyával, még nagyobb biztonságot garantálva a tulajdonosoknak.
Tehát, ha legközelebb kap egy kódkártyát a kiválasztott zárbetéthez, kérdezze meg, hogy illetéktelen kulcsmásolás ellen is védett-e a kulcsprofil. Persze, mindenkinek a saját döntése, hogy spórol egy-két ezer forintot, és nem védett kulcsprofilú zárbetétet vesz, kockáztatva saját és családja biztonságát, vagy inkább egy Mauer hengerzárbetétet választ, amelynek kulcsprofilja a svéd ASSA ABLOY szabadalmával védett. A Mauer zárrendszerek egyet jelentenek a biztonságos, minőségi, valódi illetéktelen kulcsmásolás elleni védelemmel ellátott zárbetétekkel. Nem szabad olyan kompromisszumot kötni, amellyel kockára teszi biztonságát!

A Mauer zárbetétek 10 éves garanciával kaphatók. Ha webáruházunkból rendel, ingyenesen szállítjuk házhoz a terméket.

Mert már több mint 25 éve igazi biztonságot adunk!