Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Termékek

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Törésvédelem

A zárbetétek eltörése a betörők egyik legkedveltebb nyitási módszere, mivel gyors és halk. A probléma alapja az, hogy minden cilinder leggyengébb pontja – szerkezeténél fogva – közepén található, így erős oldalirányú nyomással a zárbetétet könnyen el lehet törni. Ezek után a bevéső zár hozzáférhető és kinyitható.

 

 

A REDLINE családban tartozó zárbetéteknél a MAUER mérnökei rendhagyó módon oldották meg a problémát két egyedülálló, rendkívül hatékony megoldás alkalmazásával.

 

A REDLINE Elite 2 esetében a zárbetét külső oldalán pontosan meghatározott mélységű bevágás található, amely áthelyezi a zárbetét hagyományosan leggyengébb pontját a zárbetét közepétől az első harmadához. Erős külső oldalirányú nyomásnál vagy csavarásnál, a bevágással szándékosan legyengített külső rész letörik.

 

A törést követően a megmaradt rész az ajtó belsejében helyezkedik el, ezzel lehetetlenné téve az ismételt zártörési kísérletet. A felfúrás elleni védelem a törés után megmaradó részen került kialakításra. Nagy előnye ennek a megoldásnak, hogy a zárbetét és a kulcs különleges konstrukciójának köszönhetően a zárbetét a törés után is működőképes, az ajtó az eredeti kulccsal továbbra is nyitható, így nem kell pl. éjszaka közepén zárszerelőt hívni.

 

A betörési kísérlet után pedig egyszerűen ki kell cserélni a zárbetétet egy újabb MAUER REDLINE típusra.

 

 

 

 

 

Az NW4-nél a zártörés megakadályozására egy teljesen új megoldást alkalmaznak. A tolókavivő két darabból áll és az összeszerelés után egymáshoz rögzíti a két zárhengert, így megerősítve a zárbetétet törés ellen.

 

 

 

 

A csúcskategóriás modellnél, az NW5-nél, az összetett tolókavívő mellett, nagyszilárdságú hídat építették be a zárbetét házába, így a legmagasabb törés elleni védelemmel rendelkezik.

 

 

 

 <<< Vissza

Webáruház készítés