Új jelszó kérése

Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Biztonsági zárbetétek

Fő kategória >Biztonsági zárbetétekMiért vegyek MAUER zárbetétet?
Mert A BIZTONSÁGHOZ MINŐSÉG KELL. A MAUER zárbetétek Európa egyik legmodernebb gyárában készülnek. Fő szempont a gyártás során a minőség, a biztonság és a hosszú élettartam biztosítása. A folyamatos fejlesztések az ellenőrzés, a legmodernebb gépek és a kiváló szakemberek biztosítják az állandó minőséget. A termékek között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Mi biztosítja a minőséget és a hosszú élettartamot?
Egy zárbetét minősége a felhasznált anyagoktól és technológiáktól függ. A MAUER gyárában a betétek alkatrészeit és a kulcsokat kiváló minőségű nyersanyag felhasználásával, zárt technológiában, teljesen automatizált gépsorokon készítik, így biztosítva a méretpontos gyártást. Minden mozgó alkatrészt speciális bevonattal látnak el, ami nagyobb kopásállóságot és hosszabb élettartamot ad a zárbetétnek. A zárbetéteket képzett szakemberek kézzel szerelik össze. A munkafolyamat végén minden zárbetétet és kulcsot szigorú ellenőrzésnek vetnek alá. A kész terméket a kártyával és a kulcsokkal együtt bliszteresen csomagolják. (Ez a csomagolási eljárás biztosítja a vevőt arról, hogy a zárbetéthez nem készülhet pótkulcs.) Minden munkafolyamatot regisztrálnak, így nyomon követhető az egész gyártási folyamat, a nyersanyag megérkezésétől a kész termék kiszállításáig. Ez és még nagyon sok más tényező biztosítja a minőséget és a hosszú élettartamot.

Biztosan drágák a MAUER zárbetétek!
NEM. Valami drága, ha aránytalanul több pénzt kérnek érte, mint amennyit ér. Egy zárbetét ára tükrözi a minőségét és biztonságát. Ne felejtse el, hogy A BIZTONSÁGHOZ MINŐSÉG KELL. Egy zárbetét megvásárlásánál a fő cél a biztonság. Vegyünk egy példát: az alapmodell, a MAUER Elite 31/31 alapméretű zárbetétet nálunk kb. kilencezer forintért tudja megvásárolni. Ezért Ön egy kiváló minőségű, kódkártyás zárbetétet kap, ami védett felfúrás, magkihúzás, finom nyitás ellen. A zárbetétre 10 év garanciát adunk. Tehát Ön kilencezer forintért minőséget és biztonságot kap. Biztos lehet abban, hogy a termék megvédi az Ön otthonát, nem készülhet pótkulcs az Ön tudta nélkül, és a termékre adott garanciát bármikor érvényesíteni tudja. Egy olcsóbb, 4-5-6000 forintos zárbetét nem tudja ezeket biztosítani Önnek. Egy viszonteladónk mondta egyszer: "Az olcsó zárbetéteknek is megvan a helye a magyar piacon." Ez így van, de ez a hely NE az Ön ajtajában legyen!

A csúcskategóriás RedLine Elite 2 és NW5 zárbetéteket tudásukhoz és a konkurenciához képest kifejezetten versenyképes árakon forgalmazzuk!

Webáruház készítés