Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Biztonsági zárbetétek

Főkategória >Biztonsági zárbetétek

Hengerzárak többféle változatban

 Ha minőségi és időtálló ajtó zárbetéteket vásárolna, akkor jó helyen jár. Legyen szó sztenderd kialakítású hengerzárról vagy speciális méretek alapján készült modellről, webshopunkból megrendelheti. Termékeink árát vásárlóink pénztárcájához igazítjuk, így nem kell attól tartania, hogy a kiszemelt termék túl drága lesz. Válogasson most, és adja le rendelését egy strapabíró zárrendszerre is, majd kérjen díjmentes kiszállítást az országban bárhová!
Mi különbség van a zár és a zárbetét között?


Ha laikusként állunk a kérdés elé, valószínű gondolkozás nélkül rávágjuk, hogy ez egy és ugyanaz. Sokan nem tudják, pedig a zár és a zárbetét fogalma nem pontosan fedi egymást, hiszen a zár tulajdonképpen csak az ajtó nyitásáért és zárásáért felel. A zárbetét viszont ettől összetettebb funkciót lát el. A legegyszerűbben úgy lehet elképzelni, hogy a zár az, ami a kilinccsel van összekötve, tehát ha lenyomjuk azt, a zárnyelvvel rendelkező zárral az ajtót is működtetjük. Kulcsos zárról beszélünk, ha kulcs a zár tartozéka, viszont ha a nyílásba beilleszthető egy hengerbetét is, akkor értelemszerűen azzal már egy hengeres zár is jár, hiszen ezek csak együtt használhatóak. A zárbetét az, ahova bedugjuk a kulcsot, tehát a zárbetét működteti a hozzá passzoló zárat.

 

Miért vegyek MAUER ajtó zárbetétet?

Mert A BIZTONSÁGHOZ MINŐSÉG KELL. A MAUER zárbetétek (hengerzárak) Európa egyik legmodernebb gyárában készülnek. Fő szempont a gyártás során a minőség, a biztonság és a hosszú élettartam biztosítása. A folyamatos fejlesztések az ellenőrzés, a legmodernebb gépek és a kiváló szakemberek biztosítják az állandó minőséget. A termékek között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.


Mi biztosítja a minőséget és a hosszú élettartamot?


Egy zárbetét, zárrendszer minősége a felhasznált anyagoktól és technológiáktól függ. A MAUER gyárában a betétek alkatrészeit és a kulcsokat kiváló minőségű nyersanyag felhasználásával, zárt technológiában, teljesen automatizált gépsorokon készítik, így biztosítva a méretpontos gyártást. Minden mozgó alkatrészt speciális bevonattal látnak el, ami nagyobb kopásállóságot és hosszabb élettartamot ad a zárbetétnek. Az ajtó zárbetéteket képzett szakemberek kézzel szerelik össze. A munkafolyamat végén minden zárbetétet és kulcsot szigorú ellenőrzésnek vetnek alá. A kész terméket a kártyával és a kulcsokkal együtt bliszteresen csomagolják. (Ez a csomagolási eljárás biztosítja a vevőt arról, hogy a zárbetéthez nem készülhet pótkulcs.) Minden munkafolyamatot regisztrálnak, így nyomon követhető az egész gyártási folyamat, a nyersanyag megérkezésétől a kész termék kiszállításáig. Ez és még nagyon sok más tényező biztosítja a minőséget és a hosszú élettartamot.

 

Csak óvatosan a zárbetétekkel!


Ha rendeltetésszerűen használjuk ezeket, kevés esélyük van a meghibásodásra. Fontos előírás, hogy típusuknak megfelelően csakis zárt, az időjárás viszontagságaitól védett helyen lehet használni őket.
Régi, bevett módszer, ha a zár akad, nyikorog, ha nehezen megy bele a kulcs, akkor azt bezsírozzuk, de a modern zárbetéteket kifejezetten tilos bármivel is kenegetni, olajozni. Extrém száraz körülmények között előfordulhat ugyan, hogy „kiszárad” a zár, de ilyenkor is óva intenénk mindenkit attól, hogy a háztartásban fellelhető „zsírókkal” lássanak neki a kenegetésüknek. A kereskedelemben kaphatóak olyan kenőanyagok, ami kifejezetten zárbetétek karbantartására lettek kifejlesztve, így ezek segítségével mi magunk is elvégezhetjük ezt az amúgy pofonegyszerű műveletet.


Biztosan drágák a MAUER zárbetétek!


NEM. Valami drága, ha aránytalanul több pénzt kérnek érte, mint amennyit ér. Egy ajtó zárbetét ára tükrözi a minőségét és biztonságát. Ne felejtse el, hogy A BIZTONSÁGHOZ MINŐSÉG KELL. Egy ajtó zárbetét megvásárlásánál a fő cél a biztonság. Vegyünk egy példát: az alapmodell, a MAUER Elite 31/31 alapméretű zárbetétet nálunk kb. tízezer forintért tudja megvásárolni. Ezért Ön egy kiváló minőségű, kódkártyás zárbetétet kap, ami védett felfúrás, magkihúzás, finom nyitás ellen. A zárbetétre 10 év garanciát adunk. Tehát Ön ezért az árért minőséget és biztonságot kap. Biztos lehet abban, hogy a termék megvédi az Ön otthonát, nem készülhet pótkulcs az Ön tudta nélkül, és a termékre adott garanciát bármikor érvényesíteni tudja. Egy olcsóbb, 4-5-6000 forintos zárbetét nem tudja ezeket biztosítani Önnek. Egy viszonteladónk mondta egyszer: "Az olcsó zárbetéteknek is megvan a helye a magyar piacon." Ez így van, de ez a hely NE az Ön ajtajában legyen!

A csúcskategóriás RedLine Elite 2 és NW5 zárbetéteket tudásukhoz és a konkurenciához képest kifejezetten versenyképes árakon forgalmazzuk!

Webáruház készítés