10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell

Egyéb

Biztonsági zárbetétek többféle változatban

Ha minőségi és időtálló ajtó zárbetéteket vásárolna, akkor jó helyen jár, legyen szó akár szabvány vagy egyedi méretről, webshopunkban mindent megtalál. Ha mégsem, írjon nekünk. Válogasson most a minőségi, a finn-svéd Assa Abloy által az EU-ban gyártott Mauer Assa Abloy termékek között és adja le rendelését, amelyet díjmentesen kiszállítunk az országban bárhová!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Mi különbség van a zár és a zárbetét között?


Ha laikusként állunk a kérdés elé, valószínű gondolkozás nélkül rávágjuk, hogy ez egy és ugyanaz. Sokan nem tudják, pedig a zár és a zárbetét fogalma teljesen mást fed le. A zárbetét az a szerkezet, amelybe beugjuk a kulcsot és utána elfordul maga a zár, amely reteszeli, bezárja az ajtót. Röviden: a zárbetét az, ahova bedugjuk a kulcsot, tehát a zárbetét működteti a zárat.

 

Miért vegyek MAUER ajtó zárbetétet?

Mert A BIZTONSÁGHOZ MINŐSÉG KELL. A MAUER zárbetétek (hengerzárak) Európa egyik legmodernebb gyárában készülnek. Fő szempont a gyártás során a minőség, a biztonság és a hosszú élettartam biztosítása. A folyamatos fejlesztések az ellenőrzés, a legmodernebb gépek és a kiváló szakemberek biztosítják az állandó minőséget. A termékek között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.


Mi biztosítja a minőséget és a hosszú élettartamot?


Egy zárbetét, zárrendszer minősége a felhasznált anyagoktól és technológiáktól függ. A MAUER európai gyárában a betétek alkatrészeit és a kulcsokat kiváló minőségű nyersanyag felhasználásával, zárt technológiában, teljesen automatizált gépsorokon készítik, így biztosítva a méretpontos gyártást. Minden mozgó alkatrészt speciális bevonattal látnak el, ami nagyobb kopásállóságot és hosszabb élettartamot ad a zárbetétnek. Az ajtó zárbetéteket képzett szakemberek kézzel szerelik össze. A munkafolyamat végén minden zárbetétet és kulcsot szigorú ellenőrzésnek vetnek alá. A kész terméket a kártyával és a kulcsokkal együtt bliszteresen csomagolják. (Ez a csomagolási eljárás biztosítja a vevőt arról, hogy a zárbetéthez előre nem készült pótkulcs.) Minden munkafolyamatot regisztrálnak, így nyomon követhető az egész gyártási folyamat, a nyersanyag megérkezésétől a kész termék kiszállításáig. Ez és még nagyon sok más tényező biztosítja a minőséget és a hosszú élettartamot.

A Mauer termékeket a világ legnagyobb intelligens zár- és biztonságtechnikai megoldásszállítója, a svéd-finn ASSA ABLOY csoport gyártja, kizárólag az EU-ban. Minden fejlesztésünk, minden termékünk az EU-ban tervezett és itt is gyártott.

Ezért is a magyar zárbetét piacon egyedülálló módon, 10 év garanciát vállalunk minden Mauer termékre!

 

Zárbetétek karbantartása


Ha rendeltetésszerűen használjuk ezeket, kevés esélyük van a meghibásodásra. Fontos előírás, hogy típusuknak megfelelően csakis zárt, az időjárás viszontagságaitól védett helyen lehet használni őket.
Régi, bevett módszer, ha a zár akad, nyikorog, ha nehezen megy bele a kulcs, akkor azt bezsírozzuk, de a modern zárbetéteket kifejezetten tilos bármivel is kenegetni, olajozni. Extrém száraz körülmények között előfordulhat ugyan, hogy „kiszárad” a zár, de ilyenkor is óva intenénk mindenkit attól, hogy a háztartásban fellelhető „zsírókkal” lássanak neki a kenegetésüknek. A kereskedelemben kaphatóak olyan kenőanyagok, ami kifejezetten zárbetétek karbantartására lettek kifejlesztve, így ezek segítségével mi magunk is elvégezhetjük ezt az amúgy pofonegyszerű műveletet.


Biztosan drágák a MAUER zárbetétek!


NEM. Valami drága, ha aránytalanul több pénzt kérnek érte, mint amennyit ér. Egy ajtó zárbetét ára tükrözi a minőségét és biztonságát. Ne felejtse el, hogy A BIZTONSÁGHOZ MINŐSÉG KELL. Egy ajtó zárbetét megvásárlásánál a fő cél a biztonság. Vegyünk egy példát: az alapmodell, a MAUER Elite Guard 31/31 alapméretű zárbetétet nálunk kb. tízezer forintért tudja megvásárolni. Ezért Ön egy kiváló minőségű, kódkártyás zárbetétet kap, ami védett felfúrás, magkihúzás, finom nyitás ellen. A finn-svéd piacvezető Assa Abloy csoport által az EU-ban gyártott zárbetétre 10 év garanciát adunk. Tehát Ön ezért az árért minőséget és biztonságot kap. Biztos lehet abban, hogy a termék megvédi az Ön otthonát, nem készülhet pótkulcs az Ön tudta nélkül, és a termékre adott garanciát bármikor érvényesíteni tudja. Egy olcsóbb, 5-6000 forintos, valahol a Távol-Keleten gyártott "márkás" zárbetét nem tudja ezeket biztosítani Önnek. Egy viszonteladónk mondta egyszer: "Az olcsó zárbetéteknek is megvan a helye a magyar piacon." Ez így van, de ez a hely NE az Ön ajtajában legyen!

Tovább