Házhozszállítás

INGYENES

házhozszállítás

vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Red Line


Most 50% kedvezmény

Eredeti Mauer törésvédelem - 10 év garancia - ingyen kiszállítás

 

Red Line Elite speciális zárbetét

A zárbetétek törése napjainkban az egyik leggyakoribb betörési mód, mivel gyors és csendes. A RedLine sorozatnál a Mauer mérnökei egy egyedi, kivételesen hatékony megoldást fejlesztettek ki ellene: a zárbetét külső oldalán pontosan meghatározott mélységű bevágást tették, amely áthelyezi a cilinderek hagyományosan leggyengébb pontját a szerkezet közepétől az első harmadához. Erős külső oldalirányú nyomásnál vagy csavarásnál, a bevágással szándékosan legyengített külső rész letörik. A törést követően a megmaradt, működőképes zárbetétrész az ajtó belsejében helyezkedik el, ezzel lehetetlenné téve az ismételt zártörési kísérletet. A felfúrás elleni védelem a törés után megmaradó részen került kialakításra, ezáltal a zárbetét felfúrása is komoly akadályba ütközik.

 

Redline Elite 2 zárbetétA RedLine Elite 2 esetében a 11 csapos szerkezet a zárbetét első részében található. Törés után akár 8 db csap (4 aktív és 4 passzív) is sértetlen marad és ennek köszönhetően a zárbetét a törés után is ellenáll a manipulációs kísérleteknek.


A zárbetét különleges konstrukciójának köszönhetően a cilinder törési kísérlet után is működőképes, az ajtó az eredeti kulccsal továbbra is nyitható, nem kell zárszerelőt hívni éjszaka közepén. A betörési kísérlet után pedig egyszerűen ki kell cserélni a zárbetétet egy új RedLine-nal, amely ráadásul le van védve még magkihúzás, letapogatás, sav és kulcsütéses nyitás (bumping key) ellen is. A korszerű pontfúrt technológiával készült kulcs két oldala szimmetrikus, így a kulcs bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe.


Redline Elite kulcskészítés biztonsági kártyával

A RedLine Elite 2 zárbetét széles méretválasztékban, gombos, azonos kulcsos, fogaskerekes változatokban is kapható.

A RedLine Elite 2 zárbetét kulcsairól másolatokat kizárólag a Mauer magyarországi vezérképviselete készít a zárbetéthez mellékelt biztonsági kártyával történő kötelező regisztráció után.

 

A RedLine Elite 2 zárbetétekre 10 ÉV GARANCIA-t vállalunk!


Sorrend:


Webáruház készítés