10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell

Red Line törésvédett zárbetét -50% kiárusítás

A világ első számú biztonságtechnikai vállalatcsoportja, a svéd ASSA ABLOY által 100% zöld energia felhasználásával az EU-ban gyártott RedLine zárbetét típusa a Mauer-tól megszokott magas minőséget és biztonságot nyújtja.

Red Line Elite speciális zárbetét

A zárbetétek törése napjainkban az egyik leggyakoribb betörési mód, mivel gyors és csendes. A RedLine sorozatnál a Mauer mérnökei egy egyedi, kivételesen hatékony megoldást fejlesztettek ki ellene: a zárbetét külső oldalán pontosan meghatározott mélységű bevágást tették, amely áthelyezi a cilinderek hagyományosan leggyengébb pontját a szerkezet közepétől az első harmadához. Erős külső oldalirányú nyomásnál vagy csavarásnál, a bevágással szándékosan legyengített külső rész letörik. A törést követően a megmaradt, működőképes zárbetétrész az ajtó belsejében helyezkedik el, ezzel lehetetlenné téve az ismételt zártörési kísérletet. A felfúrás elleni védelem a törés után megmaradó részen került kialakításra, ezáltal a zárbetét felfúrása is komoly akadályba ütközik.

A RedLine Elite 2 esetében a 11 csapos szerkezet a zárbetét első részében található. Törés után akár 8 db csap (4 aktív és 4 passzív) is sértetlen marad és ennek köszönhetően a zárbetét a törés után is ellenáll a manipulációs kísérleteknek.

Redline Elite 2 zárbetét

A zárbetét különleges konstrukciójának köszönhetően a cilinder törési kísérlet után is működőképes, az ajtó az eredeti kulccsal továbbra is nyitható, nem kell zárszerelőt hívni éjszaka közepén. A betörési kísérlet után pedig egyszerűen ki kell cserélni a zárbetétet egy új RedLine-nal, amely ráadásul le van védve még magkihúzás, letapogatás, sav és kulcsütéses nyitás (bumping key) ellen is. A korszerű pontfúrt technológiával készült kulcs két oldala szimmetrikus, így a kulcs bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe.

Redline Elite kulcskészítés biztonsági kártyával

A RedLine Elite 2 zárbetét kulcsairól másolatokat kizárólag a kijelölt Hivatalos Mauer Partnerek készíthetnek a zárbetéthez mellékelt biztonsági kártyával történő kötelező regisztráció után.

A RedLine Elite 2 zárbetétekre 10 ÉV GARANCIA-t vállalunk!

Lent kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretű zárbetétet. De hogyan kell megállapítani a zárbetét méretét? Itt megtudhatja.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft