10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell.

Elite egyedi kulcsprofilú biztonsági zárbetét

Szeretné, ha egy megbízható, biztonságos, szabadalmaztatott kulcsos, igazi kódkártyás zárbetét védené az értékeit? Az ideális választás az Elite zárbetét, a legsikeresebb Mauer termék Magyarországon.

A világ első számú biztonságtechnikai vállalatcsoportja, a svéd ASSA ABLOY egyik legkorszerűbb európai gyárában, 100% megújuló energia felhasználásával készült Elite zárbetétek nem véletlenül a legsikeresebb Mauer termékek Magyarországon. Az Elite zárbetét egyedisége a kulcsprofilokban található, amelyek 2035-ig a svéd ASSA ABLOY szabadalmával védettek. Ezeket a kulcsprofilokat a magyar képviselet megvásárolta, azok sehol máshol nem kaphatók, sem belföldön, sem külföldön. Pótkulcs rendelése kizárólag a kódkártyával lehetséges. Ez a kulcsmásolási rendszer magasfokú biztonságot ad a felhasználóknak és egyedülálló ebben az árkategóriában.

Az Elite zárbetétek rendkívül széles méretválasztékban kaphatók és különböző zárrendszerek készíthetők: azonos kulcsos, főkulcsos, vezérkulcsos és központizáras.

Az Elite zárbetétekre 10 ÉV GARANCIA-t vállalunk! SKG** minősítés. A legmagasabb Mabisz ajánlás.

Lent kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretű zárbetétet. De hogyan kell megállapítani a zárbetét méretét? Itt megtudhatja >>>

Tovább