Házhozszállítás

INGYENES

házhozszállítás

vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Elite


Egykulcsos zárrendszerek gyártása az Elite típusból

 

Szeretné, ha egy megbízható, biztonságos, szabadalmaztatott kulcsos, kódkártyás zárbetét védené az értékeit? Az ideális választás az Elite zárbetét, a legsikeresebb Mauer termék Magyarországon.A világ első számú biztonságtechnikai vállalatcsoportja, a svéd ASSA ABLOY egyik legkorszerűbb európai gyárában, 100% zöld energia felhasználásával készült Elite zárbetétek nem véletlenül a legsikeresebb Mauer termékek Magyarországon. Az egyedülálló kulcsprofilok a svéd ASSA ABLOY szabadalmával rendelkeznek, a kulcsok kizárólag kiemelt helyeken (C12, C41 csak a vezérképviseleten) másoltathatók a kódkártyával.

 

Red Line Elite zárbetét

A zárszerkezet 6 db aktív biztonsági csapja egy sorban helyezkedik el. A speciális kialakítású, kiváló minőségű csapok magkihúzás (dugóhúzó módszer) és manipulációs nyitás ellen védik a zárbetétet. A hengerzár mindkét oldalán négy fokozott keménységű felfúrás elleni védőelem található.

 

Kulcskészítés Red Line Elite.hezA korszerű pontfúrt technológiával készült kulcs két oldala szimmetrikus, így a kulcs bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe. A hosszú nyaknak köszönhetően a kulcs könnyen átér a zárbetét elé felszerelt pajzsokon is. Az Elite zárbetét kulcsai a svéd ASSA szabadalmával védettek. Többet a szabadalomról itt. A zárbetét kulcsairól másolatot kizárólag a Mauer vezérképviselete vagy Kiemelt Viszonteladói Partnerei (C07, C14 és C22 profilok esetén) készíthetnek a zárbetéthez mellékelt biztonsági kártyával történő kötelező regisztráció után.

 

Elite - Többféle forgatógombbal és fogaskerékkel

A zárbetétek széles méretválasztékban kaphatók és különböző zárrendszerek készíthetők belőlük: egykulcsos, főkulcsos, vezérkulcsos és központizáras.

Az Elite zárbetétekre 10 ÉV GARANCIA-t adunk!

Gombos változatok és gyári fogaskerekek különböző hevederzárakhoz rendelhetők.


Sorrend:


Webáruház készítés