Házhozszállítás

INGYENES

házhozszállítás

vásárlási értéktől függetlenül

Termékek

Ügyfelek véleményei

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Vásárlási tanácsok

Milyen zárbetétet vegyek?

Ön egy zárbetét megvételekor biztonságot szeretne vásárolni. Hosszú éves tapasztalataink alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kb. 7-8000 Ft alatti áron kapható zárbetétek minősége és biztonsági szintje nem elegendő ahhoz, hogy megvédje az Ön értékeit. Természetesen a kiválasztott cilinder minősége, tudása sok tényezőtől függ: hol lesz beszerelve (lakás, nyaraló), milyen állapotú az ajtó, stb.

 

Hol vásároljak zárbetétet?

Biztonsági termékeket csak szakboltokban érdemes megvásárolni, hiszen ott (általában) képzett eladók segítenek Önnek a méret és a minőség kiválasztásában. Természetesen egyszerűen kiválaszthatja és megvásárolhatja a honlapunkon is a kívánt zárbetétet, mert itt is minden segítséget talál a vásárláshoz. Mindig kérjen tanácsot megbízható szaküzletekben és kérjük, ne vásároljon a nagy barkácsáruházak sílány minőségű termékeit (sajnos már szaküzletekben is kaphatók).


Hogyan tudom eldönteni, hogy egy zárbetét jó minőségű-e?

Olyan neves európai gyártók, mint a MAUER komoly beruházásokkal, éveken át tartó fejlesztésekkel érik el, hogy termékei minősége, biztonsága, műszaki színvonala megfeleljen minden elvárásnak. A weblapunkon minden információt megtalál a MAUER zárbetétekről, ami megkönnyíti a vásárlást. Nézzen utána a gyártónak, a hazai forgalmazónak, egy üzlet kinézete sokat elárul az ott forgalmazott termékek minőségéről. A Mauer termékeket a világ legnagyobb intelligens zár- és biztonságtechnikai megoldásszállítója, a svéd-finn ASSA ABLOY csoport gyártja, kizárólag az EU-ban. Minden fejlesztésünk, minden termékünk az EU-ban tervezett és itt is gyártott, a legmodernebb gépekkel és alapanyagokkal.

 

<<<Vissza

Webáruház készítés