10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell.

Vásárlási tanácsok

Milyen zárbetétet vegyek?

Ön egy zárbetét megvételekor biztonságot szeretne vásárolni. Hosszú éves tapasztalataink alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kb. 6-7000 Ft alatti áron kapható zárbetétek minősége és biztonsági szintje nem elegendő ahhoz, hogy megvédje az Ön értékeit. Természetesen a kiválasztott cilinder minősége, tudása sok tényezőtől függ: hol lesz beszerelve (lakás, nyaraló), milyen állapotú az ajtó, stb.

Hol vásároljak zárbetétet?

Biztonsági termékeket csak szakboltokban érdemes megvásárolni, hiszen ott (általában) képzett eladók segítenek Önnek a méret és a minőség kiválasztásában. Természetesen egyszerűen kiválaszthatja és megvásárolhatja a honlapunkon is a kívánt zárbetétet, mert itt is minden segítséget megtalál a vásárláshoz. Mindig kérjen tanácsot megbízható szaküzletekben és kérjük, ne vásároljon a nagy barkácsáruházak sílány minőségű termékeit (sajnos már szaküzletekben is kaphatók).

Hogyan tudom eldönteni, hogy egy zárbetét jó minőségű-e?

Olyan neves európai gyártók, mint a MAUER komoly beruházásokkal, éveken át tartó fejlesztésekkel érik el, hogy termékei minősége, biztonsága, műszaki színvonala megfeleljen minden elvárásnak. A weblapunkon minden információt megtalál a MAUER zárbetétekről, ami megkönnyíti a vásárlást. Nézzen utána a gyártónak, a hazai forgalmazónak, egy üzlet kinézete sokat elárul az ott forgalmazott termékek minőségéről. A Mauer termékeket a világ legnagyobb intelligens zár- és biztonságtechnikai megoldásszállítója, a svéd ASSA ABLOY csoport gyártja, kizárólag az EU-ban. Minden fejlesztésünk, minden termékünk az EU-ban tervezett és itt is gyártott, a legmodernebb gépekkel és alapanyagokkal.

Mauer zárbetétek összehasonlító táblázat >>>