10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell.

Zárrendszerek

Használjon egy kulcsot több zárbetéthez! Biztonságos és kényelmes egykulcsos zárrendszerek 

 

Az egykulcsos zárrendszerek használata nemcsak kényelmes, hanem biztonságos is. Akár otthonában szeretne egységes zárbetéteket használni, akár irodájában vagy üzemi területen, mi segítünk annak megvalósításában. Az egyedi rendszerét mindig az Ön igényei szerint tervezzük meg és készítjük el a legmodernebb géppark, gyári szoftverek és alkatrészek felhasználásával, rövid határidővel. Az általunk tervezett és gyártott zárrendszereket olyan kulcsprofilból készítjük el, amely kizárólag nálunk, a gyári képviseleten másoltatható, így van igazán értelme a kódkártyának és maga a zárrendszernek.

Bízzon a gyári képviselet 20 éves tapasztalatában a zárrendszerek készítésében és élvezze hosszú távon a Mauer zárbetétek minőségét, kényelmét 10 év garanciával!

Zárbetétre is szüksége van? Fedezze fel megújuló kínálatunkat, és rendelje meg az elképzeléseinek megfelelő terméket!

Szabaduljon meg a nehéz kulcscsomóktól! Használjon egy kulcsot több zárbetéthez!

Azonos zárlatú zárrendszer

Azonos zárlatú rendszer

Minden zárbetét, lakat és szekrény egy kulccsal nyitható.

Kényelmes és biztonságos megoldás!

Főkulcsos zárrendszer

Főkulcsos rendszer

A főkulcs minden zárbetétet nyit. Emellett minden cilindernek van saját kulcsa, amely csak az adott betétet nyitja.
Vezérkulcsos zárrendszer

Vezérkulcsos rendszer

Minden cilindernek van saját kulcsa, amely csak az adott betétet nyitja. Csoprtonként van egy főkulcs, amely a csoprthoz tartozó összes zárbetétet nyitja. A vezér kulcs minden zárbetétet nyit.

Központi zárrendszer

Központizár rendszer

Kényelmes és biztonságos megoldás főleg társasházak részére, mivel a lakók egyetlen kulccsal nyitják a bejárati ajtót (és más közös helyiségeket) és mindenki csak a saját garázst, lakást, postaládát.

Mi, a Mauer vezérképviseletnél, a vevő igényének megfelelően, személyre szabottan elkészítjük a zárrendszereket. Minden rendszertípus közös tulajdonsága, hogy az egyes felhasználók csak egy kulccsal rendelkeznek, és az hogy ez a kulcs melyik ajtót nyítja, az kizárólag a megrendelő előzetes igéynétől függ. Az egykulcsos rendszerek kényelmes és biztonságos megoldást kinálnak családi házak, irodák, üzemek, szállodák zárási problémaira.

A Mauer zárrendszerek megbízhatóságát, minőségét, gyors elkészítését a budapesti képviseleten alkalmazott legkorszerűbb számítógépes tervezés, nyilvántartás és gyártás biztosítja. Minden rendszertípusba lakatok is integrálhatók. A  tervek és a műszaki dokumentációk központi nyilvántartása lehetővé teszi a zárbetétek és a kulcsok gyors pótlását.

A zárrendszereket kereskedelmi forgalomban nem kapható, a svéd ASSA ABLOY által szabadalmaztatott kulcsprofilokból készítjük. Pótkulcsok kizárólag a rendszerhez kiadott biztonsági kódkártya bemutatásával rendelhetők.

Mit is jelent az egykulcsos megoldás?

Képzelje el, hogy Önnek van egy kulcsa, amivel az összes ajtót ki tudja nyitni a házában, a műhelyében, az irodájában stb. Nem kell hatalmas kulcscsomókat cipelnie, kulcsokat keresgélnie, mert minden zárhoz ugyanazt az egy kulcsot használhatja.

És mit jelent a zárrendszer?

A zárrendszer is Egykulcsos megoldás. Ebben az esetben Önnek is csak egy kulcsa van az összes ajtóhoz. Viszont szükség lehet olyan kulcsokra, amivel adott személyek csak meghatározott helyiségek ajtajait nyithatják ki. /Például az Ön irodájában dolgozó munkatársaknak olyan kulcsot kell biztosítani, amivel bejuthatnak az Ön irodájába, de az otthonába már nem./ Tehát a zárrendszer azt jelenti, hogy az Ön igényei alapján, több zárbetétet összekódoljuk, a hozzá tartozó kulcsokat ehhez a rendszerhez gyártjuk. Mindig Ön osztja ki a jogosultságokat, Ön dönti el kinek ad kulcsot és ez a kulcs melyik zárbetéteket nyithatja. Ön mondja meg azt is, hogy mi legyen a rendszer neve, és azt is, milyen felirat kerüljön a kulcsokra (itt bizonyos korlátok vannak az Ön biztonsága érdekében). És most felejtse el a főkulcsos, vezérkulcsos stb. zárrendszereket! Ezek csak az alaptípusok. Önnek egy egyedi zárrendszerre van szüksége a saját igényei szerint.
Mi elkészítjük Önnek.

Miért is jó az egykulcsos megoldás nekem?

Azért, mert biztonságos, egyszerűbbé teszi az életét, és Ön dönti el, ki melyik helyiségbe juthat be a saját kulcsával.

De egy ilyen zárrendszer biztosan nagyon drága!

Egyedi kedvezményeinkkel a zárrendszerek igen kedvező áron vásárolhatók.

Jó, de hogyan kezdjek hozzá?

Először is jól végig kell gondolnia, mely helyiségeket szeretné bevonni a zárrendszerbe.( Pl: kapu, garázs, üzletajtó, üzemcsarnok, stb.) Ha lakatra, hevederzárra van szüksége, azt is bevonhatja a rendszerbe. Utána azt is el kell döntenie, hogy ki kaphat kulcsot az Ön rendszeréhez, és azzal a kulccsal milyen ajtókat nyithat ki.(Pl Sanyi, Kertész, stb.)
A weblapunkon segítségül talál egy táblázatot, ezt kitöltve saját maga tudja megtervezni az egész zárrendszert. Ha nem sikerül, mi szívesen segítünk Önnek.

Megterveztem… és utána mi történik?

Ha megvan a zárási terv és azt elküldi nekünk, mi ez alapján adunk Önnek egy árajánlatot. Ha ezt elfogadja, akkor kezdődhet a gyártás. Egy gyári program segítségével bevisszük az adatokat a számítógépbe, az kiadja nekünk, hogyan készítsük el az Ön zárrendszerét. Egy másik program és professzionális gép segítségével feliratozzuk és elkészítjük a kulcsokat. Ezután legyártjuk a zárbetéteket a terv szerint. Amikor ezzel megvagyunk, következik az ellenőrzés. Minden zárbetétet kipróbálunk az összes kulccsal együtt. Ha mindent rendben találunk, jöhet a csomagolás. Minden zárbetétre ráírjuk a betét azonosító számát, a dobozára a megnevezését, azért hogy a beépítésnél ne legyen keveredés. Ezután elkészítjük a rendszerhez tartozó kódkártyát, amivel később kulcs vagy zárbetét rendelhető.
FONTOS! Ezt a kártyát mindenképpen meg kell őriznie, mert enélkül nem készítünk kulcsot a rendszerhez és a kártyát sem pótoljuk az Ön biztonsága érdekében!

De egy ilyen rendszer kevésbé biztonságos!

NEM IGAZ, hogy kevésbé biztonságos, ha az ajtóban lévő zárbetéteket ugyanaz a kulcs nyitja! Hiszen betörésnél a betörőnek nincs kulcsa az ajtóhoz, így minden zárbetétet külön kell megnyitnia ahhoz, hogy bejusson a helyiségbe. A felhasznált zárbetétek, lakatok kiváló minőségben készülnek, védettek sav, fúrás, magkihúzás, finomnyitás ellen és kulcsaik védett profillal rendelkeznek, ami kizárja az illetéktelen kulcsmásolást. (Mert mi az értelme egy zárrendszernek, ha a hozzá tartozó kulcsokat bárhol és bárki lemásolhatja? Semmi!) Sokan kérdezik, hogy ha elveszítik azt az egy kulcsot, amely minden ajtót nyit, akkor a megtalálója bejuthat mindenhová. Igen, de ha belegondol, hogy minden ajtóhoz lenne külön kulcsa, akkor azok is ott lennének a kulcstartóján, amit elveszített/ellopták, tehát a megtaláló ugyanúgy bejutna mindenhová. Szóval, tessék vigyázni a kulcsokra!

Miért válasszam magukat?

Mert mi több mint 20 éve egy nagynevű európai gyár magyarországi vezérképviselete vagyunk, professzionális gépeink vannak, gyári alkatrészekkel dolgozunk, több száz zárrendszert elkészítettünk már. Pontos nyilvántartást vezetünk a rendszerekről, bármikor pótolni vagy bővíteni tudjuk az Ön rendszerét is, és minket bármikor megtalál.

A Mauer zárrendszerekre 10 év garanciát adunk. A garancia idő letelte után is vállaljuk a kulcsok és a zárbetétek pótlását, javítását.

A Mauer zárrendszerek minőségét, biztonságosságát választották többek között a LIDL, Védelmi Beszerzési Ügynökség ZRt., Magyar Köztársaság Gazdasági Minisztériuma, Budapesti Műszaki Egyetem, Szerencsjáték ZRt., Extreme Digital, Amplifon szaküzletei, Richter Gedeon Rt., Balaland Hotel, Veszprémi Petőfi Színház, Magyar Országos Közjegyzői Kamara, Magyar Államkincstár és több száz más létesítmény és cég országszerte


Mennyi idő alatt készül el egy ilyen rendszer?

Egy zárrendszer elkészítésénél a legtöbb időt a tervezésre kell fordítani.(A zárbetétek számbavétele, méretezése. Kinek adok kulcsot, mi legyen a kulcsfelirat stb.). Nagyon fontos, hogy ne sajnálja ezt az időt, hiszen ez a rendszer évekig fogja szolgálni Önt. Ha elkészült a zárterv, a legyártás ideje már csak a zárbetétek és a kulcsok számától függ. Az hogy egy zárrendszer mennyire bonyolult, az nem befolyásolja az elkészülés idejét, az árát sem. Csak egy példa: egy húsz zárbetétből álló zárrendszert, negyven kulccsal, 3-5 munkanap alatt legyártunk Önnek.