Új jelszó kérése

Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Termékek

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Rólunk

MAUER Locking Systems Európa egyik legdinamikusabban fejlödő és leginnovatívabb zárgyártója és 2017 óta a világ legnagyobb biztonságtechnikai vállalat, az ASSA ABLOY csoport tagja.  A termékkínálatban kiváló minőségű és magas biztonságfokozatú zárbetétek, elektronikai zárak és beléptető rendszerek, bevésőzárak, lakatok, széfek, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek szerepelnek.

A gyárban folyó kutatások, fejlesztések és a legmodernebb gyártási eljárások, valamint a korszerű berendezések alkalmazása garantálja a termékek folyamatos kiváló minőségét és megbízhatóságát. A MAUER termékek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi és hazai szabványoknak és biztonsági minősítéseknek - ISO 9001/9002, VdS, SKG, MABISZ.

2005 szeptemberében került átadásra a MAUER vadonatúj 10.000 nm-es gyáregysége. Az épület reprezentatív külső megjelenésével összhangban a legmodernebb gépek kerültek a gyártási folyamatba, ezzel is biztosítva a termékek állandó magas minőségi színvonalát.

A Mauer termékek, zárrendszerek minőségét, biztonságát választották többek között a McDonald's, Adidas, Lidl, Penny Market, E.ON, a Magyar Köztársaság Gazdasági Minisztériuma, Szerencsjáték ZRt., a Magyar Országos Közjegyzői Kamara, a Magyar Államkincstár, az Egyesült Államok Magyarországi Nagykövetsége, Richter Gedeon Rt., Fiat Magyarország Kft., valamint nagykereskedői és viszonteladói partnereinken keresztül országszerte több, mint félmillió egyéni felhasználó.

A MAUER termékekre a magyarországi vezérképviselet 10 év garanciát vállal!

2014-ben beavatták a legújabb Mauer gyárat Hollandiában. Itt csúcskatégóriás zárbetéteket, zárrendszereket és beléptető rendszereket gyártanak.

Webáruház készítés