10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell.

Rólunk

MAUER, Európa egyik legdinamikusabban fejlödő és leginnovatívabb zárgyártója, 2016 óta a világ legnagyobb intelligens zár- és biztonságtechnikai megoldászállítója, a svéd ASSA ABLOY csoport tagja. A termékkínálatban kiváló minőségű és magas biztonságfokozatú zárbetétek, elektronikai zárak, beléptető rendszerek, fő- és vezérkulcsos rendszerek szerepelnek.

A gyártónál folyó kutatások, fejlesztések és a legmodernebb gyártási eljárások, valamint a korszerű berendezések alkalmazása garantálja a termékek folyamatos kiváló minőségét és megbízhatóságát. A MAUER termékek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi és hazai szabványoknak és biztonsági minősítéseknek - ISO 9001/9002, VdS, SKG, MABISZ. 2005 szeptemberében került átadásra a MAUER vadonatúj 10.000 nm-es gyáregysége. Az épület reprezentatív külső megjelenésével összhangban a legmodernebb gépek kerültek a gyártási folyamatba, ezzel is biztosítva a termékek állandó magas minőségi színvonalát.

Magyarországon a Mauer termékek, zárrendszerek minőségét, biztonságát választották többek között a LIDL, Védelmi Beszerzési Ügynökség ZRt., Magyar Köztársaság Gazdasági Minisztériuma, Budapesti Műszaki Egyetem, Szerencsjáték ZRt., Extreme Digital, Amplifon szaküzletei, Richter Gedeon Rt., Balaland Hotel, Veszprémi Petőfi Színház, Magyar Országos Közjegyzői Kamara, Magyar Államkincstár és több száz más létesítmény és cég országszerte, valamint nagykereskedői és viszonteladói partnereinken keresztül több százezer egyéni felhasználó.

A MAUER termékekre a magyarországi vezérképviselet 10 év garanciát vállal.