Új jelszó kérése

Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Fogyasztó barát

Vásárló belépés

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Rólunk

A német-holland érdekeltségű MAUER Locking Systems Ltd. Európa egyik legdinamikusabban fejlödő zárgyártója. A termékkínálatban kiváló minőségű és magas biztonságfokozatú zárbetétek, elektronikai zárak és beléptető rendszerek, bevésőzárak, lakatok, széfek, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek szerepelnek.

A gyárban folyó kutatások, fejlesztések és a legmodernebb gyártási eljárások, valamint a korszerű berendezések alkalmazása garantálja a termékek folyamatos kiváló minőségét és megbízhatóságát. A MAUER termékek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi és hazai szabványoknak és biztonsági minősítéseknek - ISO 9001/9002, VdS, SKG, MABISZ.

2005 szeptemberében került átadásra a MAUER vadonatúj 10.000 nm-es gyáregysége. Az épület reprezentatív külső megjelenésével összhangban a legmodernebb gépek kerültek a gyártási folyamatba, ezzel is biztosítva a termékek állandó magas minőségi színvonalát.

A Mauer termékek, zárrendszerek minőségét, biztonságát választották többek között a McDonald's, Adidas, Lidl, Penny Market, E.ON, a Magyar Köztársaság Gazdasági Minisztériuma, Szerencsjáték ZRt., a Magyar Országos Közjegyzői Kamara, a Magyar Államkincstár, az Egyesült Államok Magyarországi Nagykövetsége, Richter Gedeon Rt., Fiat Magyarország Kft., valamint nagykereskedői és viszonteladói partnereinken keresztül országszerte több, mint félmillió egyéni felhasználó.

A MAUER termékekre a magyarországi vezérképviselet 10 év garanciát vállal!

2014-ben beavatták a legújabb Mauer gyárat Hollandiában. Itt csúcskatégóriás zárbetéteket, zárrendszereket és beléptető rendszereket gyártanak.

Webáruház készítés