Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Termékek

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Rólunk

 

MAUER Európa egyik legdinamikusabban fejlödő és leginnovatívabb zárgyártója és 2017 óta a világ legnagyobb intelligens zár- és biztonságtechnikai megoldászállítója, az ASSA ABLOY csoport tagja.  A termékkínálatban kiváló minőségű és magas biztonságfokozatú zárbetétek, elektronikai zárak és beléptető rendszerek, bevésőzárak, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek szerepelnek.

A gyárban folyó kutatások, fejlesztések és a legmodernebb gyártási eljárások, valamint a korszerű berendezések alkalmazása garantálja a termékek folyamatos kiváló minőségét és megbízhatóságát. A MAUER termékek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi és hazai szabványoknak és biztonsági minősítéseknek - ISO 9001/9002, VdS, SKG, MABISZ.

2005 szeptemberében került átadásra a MAUER vadonatúj 10.000 nm-es gyáregysége. Az épület reprezentatív külső megjelenésével összhangban a legmodernebb gépek kerültek a gyártási folyamatba, ezzel is biztosítva a termékek állandó magas minőségi színvonalát.

A Mauer termékek, zárrendszerek minőségét, biztonságát választották többek között a LIDL, a Magyar Köztársaság Gazdasági Minisztériuma, Szerencsjáték ZRt., Extreme Digital, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara, a Magyar Államkincstár, az Egyesült Államok Magyarországi Nagykövetsége, Richter Gedeon Rt., Veszprémi Petőfi Színáz, valamint nagykereskedői és viszonteladói partnereinken keresztül országszerte több százezer egyéni felhasználó.

A MAUER termékekre a magyarországi vezérképviselet 10 év garanciát vállal!

2014-ben beavatták a legújabb Mauer gyárat Hollandiában. Itt csúcskatégóriás zárbetéteket, zárrendszereket és beléptető rendszereket gyártanak.

Webáruház készítés