Új jelszó kérése

Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Termékek

Fogyasztó barát

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Zárbetét opciók

Forgatógomb

A MAUER zárbetétek többsége felszerelhető esztétikus forgatógombbal a belső oldalon. Ezzel gyorsan és kényelmesen be lehet zárni az ajtót belülről, nem kell hozzá kulcs. Ezzel a megoldással megoldható a vésznyító funkció is, persze ha az ajtón üveg található, akkor a forgatógomb nem javasolt. Szerkezeténél fogva a Guard Millenium zárbetét nem szerelhető fel forgatógombbal.


Vésznyító funkció
Ez a funkció extraként rendelhető a MAUER zárbetétekhez. A vésznyító funkció megoldja a belül elfelejtett kulcs problémáját, ugyanis ilyenkor kívülről nem lehet használni a kulcsot. Mi a MAUER-nél inkább a forgatógombos megoldást javasoljuk, mert sokkal praktikusabb, a vésznyító funkció csak akkor célszerű alkalmazni, ha az ajtón üvegfelület található. Szerkezeténél fogva a Guard Millenium zárbetét nem rendelhető vésznyító funkcióval.

Fogaskerék
A fogaskerekes zárbetétek főleg hevederzárakban használhatók. A MAUER zárbetétek a következő hevederzártípusokhoz való fogaskerékkel felszerelhetők: miskolci, Biztibuk, Prezidium, Magzet, Evva.

Szerzezetüknél fogva a Guard Millenium, az NW4 és az NW5 zárbetétek nem szerelhetők fel fogaskerékkel.

 

<<<Vissza

Webáruház készítés