10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell.

Hírek

20 éve Magyarországon
2019.05.22 15:11

Mauer, az egyik leginnovatívabb európai zárgyártó, már 20 éve jelen van Magyarországon. Ez idő alatt vezető szerepet töltött be a védett kulcsprofilú, tényleg kódkártyás zárbetétek szegmensében és olyan forradalmi technikai megoldásokat mutatott be, mint az egyedi bevágás a zárbetétek elején, amellyel zártörés ellen védi a zárbetéteket (Redline Elite 2 vagy Guard Millenium típusok). Ez a megoldás annyira hatékony, hogy ma már több más gyártó is alkalmazza, sajnos leggyakrabban eléggé amatőr, a biztonságot veszélyeztető módon, ahogy itt olvasható. A több száz szabadalomhoz tartoznak a Mauer NW5 zárbetéteknél alkalmazott különleges tolókavívő és edzett acélhíd, amelyeket a törés elleni komplex védelmi rendszer részeként használják.

Primalocks Kft., amely a kezdetek óta a Mauer képviseletét látja el Magyarországon, 5 szabadalmaztatott, a világon egyedülálló kulcsprofillal forgalmazza a legsikeresebb zárbetét családokat (a leggyakoribb Elite-et és a most már kultikus Redline Elite 2-t). Ez a magyar felhasználóknak komoly előnyt jelent, mert így a kulcskészítés szigorúan csak kódkártyával végezhető, ráadásul a legtöbb kulcsprofil esetében kizárólag a vezérképviseleten. Az Ön Mauer kulcsa maximálisan védve van!

Az évek során bebizonyosodott, hogy a Mauer zárbetétek kivételesen megbízhatók is, ezért a magyarországi vezérképviselet ma már 10 év garanciát vállal a Magyarországon forgalmazott zárbetétekre.

Primalocks Kft. komoly beruházások és fejlesztések révén, gyári alkotóelemek, géppark és termelési folyamatok felhasználásával, egyedi zárrendszerek és forgatógombos zárbetétek gyártását végzi budapesti telephelyén, rövid határidőkkel és kedvező árakkal.

A 2016-os év komoly fordulópont volt a Mauer történetében, hiszen a zárgyártó akkor lett a világ legnagyobb intelligens zár- és biztonságtechnikai megoldásszállítója, a globális ASSA ABLOY csoport tagja.