Házhozszállítás

INGYENES

házhozszállítás

vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Elite Guard


TÖRÉSVÉDELEM - 10 ÉV GARANCIA - INGYEN KISZÁLLÍTÁS - 20% AKCIÓ

Az új Elite Guard eredeti Mauer törésvédelemmel és svéd szabadalommal

A világ első számú biztonságtechnikai vállalatcsoportja, a svéd ASSA ABLOY egyik legkorszerűbb európai gyárában, 100% zöld energia felhasználásával készült típus a megszokott magas Mauer minőséget és biztonságot nyújtja, rendkívül kedvező áron.

 

A zárbetétek törése napjainkban az egyik leggyakoribb betörési módszer, mivel gyors és csendes. Az Elite Guard-nál a Mauer mérnökei egy egyszerű, de hatékony törés elleni megoldást alkalmaznak: a zárbetét házában és rotorjaiban pontosan meghatározott mélységű bevágást tettek, amely áthelyezi a zárbetétek hagyományosan leggyengébb pontját a szerkezet közepétől az első harmadához. Törési kísérletnél a bevágással szándékosan legyengített külső rész letörik, így a zárbetét nem középen törik el, ahogy a betörő szeretné. A fúrásvédelem a törés után megmaradt részen került kialakításra, így továbbra is védi a zárbetétet, amely működőképes marad - az ajtó az eredeti kulccsal továbbra is nyitható. További védelem: fúrás, magkihúzás, letapogatás, sav ellen. 


A korszerű pontfúrt technológiával készült kulcs két oldala szimmetrikus, így bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe. A hosszú nyaknak köszönhetően a kulcs könnyen átér a zárbetétek elé felszerelt pajzsokon. Az Elite Guard zárbetétek és kulcsai a svéd ASSA szabadalmával védettek. Többet a szabadalomról itt.

A zárbetétek praktikus forgatógombbal, azonos zárlatú, fogaskerekes változatokban is kaphatók.

A már bizonyított Mauer minőségnek, a legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően, az Elite Guard-ra 10 ÉV GARANCIA-t vállalunk!


Sorrend:


Webáruház készítés