Új jelszó kérése

Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Termékek

Fogyasztó barát

Vásárló belépés

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Hírek

2015.03.07
25 éves a MAUER

Az idény 25 éves a MAUER Locking Systems. Európa egyik legdinamikusabban fejlődő zárgyártója évek óta az innóváció, a biztonság és a megbízhatóság jelképe. A több mint 200 munkatárs termékek millióit gyártotta az évek során. Ami a legjobban megkülönbözteti a MAUER-t a többi gyártótól az a több mint 100, szabadalmaztatott, innovatív védelmi megoldás alkalmazása.

Ilyen például az utóbbi években egyre népszerűbb ún. gyengítés alkalmazása. Ez az egyszerű, ám hatékony törésvédelmi megoldás, először a MAUER alkalmazta 1996-ban a Guard típusnál (már nem forgalmazzuk Magyarországon). A cilinder pontfúrt kulcsos változata, a Guard Millenium 2003-ban jelent meg kínálatunkban. A gyengítést más típusoknál is alkalmazzák, ilyenek például a Magyarországon is forgalmazott Redline Elite 2 (később a Redline LOGO) cilinderek.

Mivel a MAUER mindig is innovatív, feltörekvő gyártó volt, amíg a többiek a gyengítés utánzásával foglalkoztak, addig 2007-ben a legújabb NW4 zárbetétnél (később az NW5-nél is) a zártörés megakadályozására megint teljesen új, egyedi megoldást találtak ki. A speciális, szabadalmaztatott, tolókavívő két darabból áll és az összeszerelés után egymáshoz rögzíti a két zárhengert, így védve a cilindert törés ellen.

2005 után folyamatosan jelentek meg az újabb termékek, többek között a szabadalmaztatott kulcsprofilok (pl. a Magyarországon is forgalmazott Redline LOGO, Elite XTRA, NW4, NW5), az egyre komolyabb cilinderek (NW5, DT1, Crypto), az elektronikai beléptető rendszerek, vagy az elektronikai zárak.

A kíváló MAUER termékek két vadonatúj, modern európai gyárban készülnek (Hollandiában és Bulgáriában). A gyártási folyamat szinte teljesen automatizált, a legkorszerűbb gépeket és robotokat alkalmazva.


A MAUER 25-ik születésnapját a hazai vezérképviselet több új termék bemutatásával, akciókkal és nyereményjátékokkal fogja megünnepelni az egész év során.

Webáruház készítés