10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell.

Hírek

25 éves a MAUER
2015.03.07

Az idén 25 éves a MAUER Locking Systems. Európa egyik legdinamikusabban fejlődő zárbetétgyártója évek óta az innováció, a biztonság és a megbízhatóság jelképe. A több mint 200 munkatárs termékek (leginkább zárbetétek) millióit gyártotta az évek során. Ami a legjobban megkülönbözteti a MAUER-t a többi gyártótól az a több mint 100, szabadalmaztatott, innovatív védelmi megoldás alkalmazása.

Ilyen például az utóbbi években egyre népszerűbb ún. gyengítés alkalmazása. Ez az egyszerű, ám hatékony törésvédelmi megoldás, először a MAUER alkalmazta 1996-ban a Guard zárbetétnél (már nem forgalmazzuk Magyarországon). A zárbetét pontfúrt kulcsos változata, a Guard Millenium 2003-ban jelent meg kínálatunkban. A gyengítést más típusoknál is alkalmazzák, ilyenek például a Magyarországon is forgalmazott Redline Elite 2 zárbetétek.

Mivel a MAUER mindig is innovatív, feltörekvő gyártó volt, amíg a többiek a gyengítés utánzásával foglalkoztak, addig 2007-ben a legújabb NW4 zárbetétnél (később az NW5-nél is) a zártörés megakadályozására megint teljesen új, egyedi megoldást találtak ki. A speciális, szabadalmaztatott, tolókavívő két darabból áll és az összeszerelés után egymáshoz rögzíti a két zárhengert, így védve a zárbetétet törés ellen.

2005 után folyamatosan jelentek meg az újabb zárbetétek, többek között a szabadalmaztatott kulcsprofilok (pl. a Magyarországon is forgalmazott Elite, Redline Elite 2, Elite Xtra, NW4, NW5), az egyre komolyabb cilinderek (NW5, DT1, Crypto), az elektronikai beléptető rendszerek, vagy az elektronikai zárak.

A kiváló MAUER zárbetétek két vadonatúj, modern európai gyárban készülnek (Hollandiában és Bulgáriában). A gyártási folyamat szinte teljesen automatizált, a legkorszerűbb gépeket és robotokat alkalmazva.
A MAUER 25-ik születésnapját a hazai vezérképviselet több új termék bemutatásával és akciókkal fogja megünnepelni az egész év során.