Házhozszállítás

INGYENES

házhozszállítás

vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Termék részletekMauer Elite biztonsági zárbetét 31x31

Mauer Elite biztonsági zárbetét 31x31
 • Mauer Elite biztonsági zárbetét 31x31
 • Mauer Elite biztonsági zárbetét 31x31
 • Mauer Elite biztonsági zárbetét 31x31
 • Mauer Elite biztonsági zárbetét 31x31
11 990 FtA világ első számú biztonságtechnikai vállalatcsoportja, a svéd ASSA ABLOY egyik legkorszerűbb európai gyárában, 100% zöld energia felhasználásával készült Elite zárbetétek nem véletlenül a legsikeresebb Mauer termékek Magyarországon: svéd szabadalom az egyedi kulcsprofilokra, bizonyított tartósság (10 év garancia), széles méretválaszték, számos kiegészítő, zárrendszerek kiépítése gyári technológiával és rövid határidővel.

 • Az Elite zárbetét 6 db aktív biztonsági csapja egy sorban helyezkedik el és több mint félmillió valós kulcsvariációt tesz lehetővé. A speciális kialakítású, kiváló minőségű csapok magkihúzás (dugóhúzó módszer) és manipulációs nyitás ellen védik a zárbetétet. A zárbetét mindkét oldalán négy fokozott keménységű felfúrás elleni védőelem található.

  A korszerű pontfúrt technológiával készült kulcs két oldala szimmetrikus, így a kulcs bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe. A hosszú nyaknak köszönhetően a kulcs könnyen átér a zárbetét elé felszerelt pajzsokon is. A zárbetét kulcsai a svéd ASSA szabadalmával védettek. Többet a szabadalomról itt. Az Elite zárbetét kulcsairól másolatot kizárólag a Mauer vezérképviselete (C12, C41 kulcsprofilok) vagy Kiemelt Viszonteladói Partnereink (C07, C22, C14 kulcsprofilok) készíthetnek a zárbetéthez mellékelt biztonsági kártyával történő kötelező regisztráció után.

   

  A zárbetét széles méretválasztékban kapható. Felszerelhető forgatógombbal és többféle fogaskerékkel. Az Elite zárbetétekből készíthetők zárrendszerek is: egykulcsos, főkulcsos, vezérkulcsos és központizáras.

   

  Az Elite zárbetétekre 10 ÉV GARANCIA-t vállalunk!

   

  További információk az Adatok fülnél.

 • Méret
  31/31 mm
  Szín
  nikkel
  Csapok száma
  6 db
  Kulcsok száma
  5 db
  Biztonsági kódkártya
  Igen
  Illetéktelen kulcsmásolás elleni védelem (védett kulcsprofil)
  Igen
  Törésvédelem
  Nem
  Kulcsütéses nyitás (bumping key) elleni védelem
  Nem
  Fúrásvédelem
  Igen, fokozott
  Letapogatás védelem
  Igen
  Magkihúzás védelem
  Igen
  MABISZ
  Igen
  SKG (Hollandia)
  Igen, 2 csillag, **
  Garancia
  10 év
  Gyártó
  ASSA ABLOY
  Cikkszám
  Elite31x31
Webáruház készítés