10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell

Elite Guard törésvédett zárbetét

  • Svéd szabadalom a kulcsra és a zárhengerre 2035-ig
  • Törésvédelem az eredeti Mauer bevágással
  • 10 év garancia
  • Ingyen kiszállítás, vásárlási értéktől függetlenül

A világ első számú biztonságtechnikai vállalatcsoportja, a svéd ASSA ABLOY 100% zöld energiával az EU-ban gyártott új Mauer zárbetétje a megszokott magas minőségi és biztonsági színvonalat nyújtja, nagyon kedvező áron.

A zárbetét törése a leggyakoribb betörési módszer, mivel gyors és csendes. Az Elite Guard-nál a Mauer mérnökei egy egyszerű, de hatékony törés elleni megoldást alkalmaznak: a zárbetét házában és a hengerekben pontosan meghatározott mélységű bevágást tettek, amely áthelyezi minden zárbetét hagyományosan leggyengébb pontját a hengerzár közepétől az első harmadához. Törési kísérletnél a bevágással szándékosan legyengített külső rész letörik, így a zárbetét nem középen tör el, ahogy a betörő szeretné. A hengerzár fúrásvédelme a törés után megmaradt részen került kialakításra, így továbbra is védi a zárbetétet, amely működőképes marad - az ajtó az eredeti kulccsal továbbra is nyitható. A zárbetét védett még fúrás, magkihúzás, letapogatás, sav ellen. 

A hosszú nyakú pontfúrt kulcs szimmetrikus, így bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe és könnyen átér a zár elé felszerelhető pajzsokon. Az Elite Guard zárbetét kulcsa és zárhengere a svéd ASSA ABLOY szabadalmával védettek 2035-ig. A zárbetétek praktikus forgatógombbal, azonos zárlatú, fogaskerekes változatokban is kaphatók. A már bizonyított Mauer minőségnek, a legkorszerűbb gyártási technológiának köszönhetően, az Elite Guard zárbetétekre 10 ÉV GARANCIA-t vállalunk!

Lent kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretű zárbetétet. De hogyan kell megállapítani a zárbetét méretét? Itt megtudhatja.

Tovább