Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Termékek

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Hírek

2015.03.05
Itt az NW5, az új csúcskategóriás zárbetét

Megérkezett a MAUER új csúcskategóriás zárbetétje, az NW5. A legkorszerűbb gyártástechnológiával készült, egyedülálló műszaki megoldásokat felvonultató ajtó zárbetét védve van törés, kulcsütéses (bumping key) nyitás, fúrás, sav, letapogatás, magkihúzás ellen.

A zárbetétbe és kulcsába öt különböző biztonsági megoldást építettek egyszerre.

Az első egy zárócsapos védelmi rendszer 5 db méretezett aktív hengercsappal. A második megoldásnál 5 passzív csap illeszkedik a kulcsba, de nem vízszintesen, hanem 10 fokkal megdöntve, így a zárbetét finomnyitását lehetetlenné teszi.

A harmadik talán a legérdekesebb megoldás. Itt a kulcsba mart ékpálya lamellákat mozdít el a zárbetétbe. Amikor a kulcsot behelyezzük a zárbetétbe, három aktív hengercsap a lamellákba lévő furatokba nyomódik és a zárhenger elfordítható. Ez a megoldás a zárbetét kulcsütéses nyitását (bumping key) akadályozza meg.

A negyedik védelmi szintet a kulcsokba integrált görgőkkel valósítják meg, amik a zárbetétben a megfelelő méretig mozdulnak el az aktív csapok mérete szerint. Ezzel a megoldással az illetéktelen kulcsmásolás is megoldhatatlanná válik.

Az ötödik a zárbetét kettős törés elleni védelme: egy speciális erősített híd és összetett tolókavívő. Az utóbbi a Mauer gyár egyedülálló, szabadalmaztatott megoldása a zárbetétek jobb védelme érdekében.

 

 

Az NW5 zárbetéthez >>>

Webáruház készítés