Új jelszó kérése

Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Termékek

Fogyasztó barát

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Hírek

2015.03.05
Itt az új csúcsmodell, az NW5

Megérkezett a MAUER új csúcsmodellje, az NW5 a legkorszerűbb gyártástechnológiával készült, egyedülálló műszaki megoldásokat felvonultató zárbetét, amely védve van törés, kulcsütéses (bumping key) nyitás, fúrás, sav, letapogatás, magkihúzás ellen.

A zárbetétbe és kulcsába öt különböző biztonsági megoldást építettek egyszerre.

Az első egy zárócsapos védelmi rendszer 5 db méretezett aktív hengercsappal. A második megoldásnál 5 passzív csap illeszkedik a kulcsba, de nem vízszintesen, hanem 10 fokkal megdöntve, így a finomnyitást lehetetlenné teszi.

A harmadik talán a legérdekesebb megoldás. Itt a kulcsba mart ékpálya lamellákat mozdít el a betétbe. Amikor a kulcsot behelyezzük a cilinderbe, három aktív hengercsap a lamellákba lévő fúratokba nyomódik és a zárhenger elfordítható. Ez a megoldás a kulcsütéses nyitást (bumping key) akadályozza meg.

A negyedik védelmi szintet a kulcsokba integrált görgőkkel valósítják meg, amik a zárbetétben a megfelelő méretig mozdulnak el az aktív csapok mérete szerint. Ezzel a megoldással az illetéktelen kulcsmásolás is megoldhatatlanná válik.

Az ötödik a kettős törés elleni védelem: egy speciális erősített híd és összetett tolókavívő. Az utóbbi a Mauer gyár egyedülálló, szabadalmaztatott megoldása.

 

Az NW5 zárbetéthez >>>

Webáruház készítés