10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell.

Elite Guard törési bevágással védett zárbetét

K I Á R U S Í T Á S

50% KEDVEZMÉNY

 

  • Svéd szabadalom a kulcsra és a zárhengerre 2035-ig
  • Törésvédelem az eredeti Mauer bevágással
  • Ingyen kiszállítás, vásárlási értéktől függetlenül
  • 10 év garancia
  • 23 éve megbízható gyári képviselet Magyarországon

A világ első számú biztonságtechnikai vállalatcsoportja, a svéd ASSA ABLOY egyik legmodernebb európai üzemében 100% megújuló energiával gyártott új Mauer zárbetét a megszokott magas minőségi és biztonsági színvonalat nyújtja nagyon kedvező áron.

A zárbetét törése a leggyakoribb betörési módszer mivel gyors és csendes. Az Elite Guard-nál a Mauer mérnökei egy egyszerű, de hatékony törés elleni megoldást alkalmaznak: a zárbetét házában és a hengerekben pontosan meghatározott mélységű bevágást tettek, amely áthelyezi minden zárbetét hagyományosan leggyengébb pontját a hengerzár közepétől az első harmadához. Törési kísérletnél a bevágással szándékosan legyengített külső rész letörik, így a zárbetét nem középen tör el, ahogy a betörő szeretné.

 

A hengerzár fúrásvédelme a törés után megmaradt részen került kialakításra, így továbbra is védi a zárbetétet, amely működőképes marad - az ajtó az eredeti kulccsal nyitható. A zárbetét védett még fúrás, magkihúzás, letapogatás, sav ellen.

A hosszú nyakú pontfúrt kulcs szimmetrikus és bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe és könnyen átér a zár elé felszerelt pajzsokon. Az Elite Guard zárbetét kulcsa és zárhengere a svéd ASSA ABLOY szabadalmával védettek.

 

A már bizonyított Mauer minőségnek, az alkalmazott legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően az Elite Guard zárbetétekre 10 ÉV GARANCIA-t vállalunk!

A zárbetétek praktikus forgatógombbal, azonos zárlatú, fogaskerekes változatokban is kaphatók.

Lent kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretű zárbetétet. De hogyan kell megállapítani a zárbetét méretét? Itt megtudhatja >>>

Tovább