Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

RedLine LOGO


HAMAROSAN

 

Törésvédelem? Kulcsütéses (bumping key) elleni védelem?

Szabadalmaztatott kulcsprofil? Kedvező ár?

Itt AZ EREDETI Mauer Redline LOGO 10 év garanciával!

Vigyázat, utánozzák! A pontos bevágás a MAUER szabadalma!

 

A RedLine LOGO - nál ugyanazt a szabadalmaztatott megoldást alkalmazza a Mauer, mint a Guard Millenium-nál: a zárbetét külső oldalán pontosan meghatározott mélységű bevágást tették, amely áthelyezi a cilinderek hagyományosan leggyengébb pontját a szerkezet közepétől az első harmadához. Erős külső oldalirányú nyomásnál vagy csavarásnál, a bevágással szándékosan legyengített külső rész letörik. A törést követően a megmaradt zárbetétrész az ajtó belsejében helyezkedik el, ezzel lehetetlenné téve az ismételt zártörési kísérletet. A felfúrás elleni védelem a törés után megmaradó részen került kialakításra, ezáltal a zárbetét felfúrása lehetetlen.

 

A LOGO esetében a 11 aktív csapos szerkezet a zárbetét első részében található. Törés után legalább 6 db aktív csap is sértetlen marad és ennek köszönhetően a zárbetét a törési kísérlet után is ellenáll a manipulációs kísérleteknek.


A zárbetét és a kulcs különleges konstrukciójának köszönhetően a cilinder törés után is működőképes, az ajtó az eredeti kulccsal továbbra is nyitható. A betörési kísérlet után pedig egyszerűen ki kell cserélni a zárbetétet egy új Redline LOGO-ra, amely ráadásul le van védve még magkihúzás, letapogatás, sav és kulcsütéses nyitás (bumping key) ellen is. A korszerű pontfúrt technológiával készült kulcs két oldala szimmetrikus, így a kulcs bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe.

 


 

A Redline LOGO kulcsai ún. márkavédelemmel rendelkeznek,
amely - pl. a technikai szabadalommal ellentétben - soha nem jár le.
 

A szabadalmaztatott kulcsok másolása a vezérképviseleten történik kizárólag a biztonsági kódkártya kötelező regisztrációja után. Ez a kulcsmásolási rendszer a legmagasabb biztonsági szintet nyújtja a felhasználónak.

 

 

 

              

 


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés