10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell

NW4 csúcskategóriás zárbetét

HAMAROSAN

A Mauer NW4 a neves gyártó legújabb csúcskategóriás típusa, szerkezetében és kialakításában  számos új, forradalmi megoldás található, amivel minden biztonsági igényt képes kielégíteni.


A zárbetét kódolási mechanizmusában 4 különböző biztonsági rendszer található:

  • Az első egy zárócsapos védelmi rendszer 5 méretezett aktív hengercsappal, ami a kulcsok variálhatóságát szolgálja.
  • A második szintén zárócsapos rendszer itt 5 passzív csap illeszkedik a kulcsba de nem vízszintesen hanem 10 fokkal megdöntve. Így a finom nyitást lehetetlenné teszi.
  • A harmadik talán a legérdekesebb megoldás. Itt a kulcsba mart ékpálya lamellákat mozdít el a betétben. Amikor a kulcsot belehelyezzük a cilinderbe, három aktív hengercsap a lamellákba lévő furatokba nyomódik és a zárhenger elfordítható. Ez a megoldás a kalapácsos nyitást akadályozza meg.
  • A negyedik védelmi szintet a kulcsokba integrált görgőkkel valósítják meg amik a zárbetétben a megfelelő méretig mozdulnak el az aktív csapok mérete szerint. Ezzel a megoldással az illetéktelen kulcsmásolás is megoldhatatlanná vál

A zártörés megakadályozására egy teljesen új megoldást alkalmaznak. A tolókavivő rész két darabból áll és az összeszerelés után egymáshoz rögzíti a két zárhengert, így a betétet nem lehet eltörni.

Felfúrás elleni védelmet több nagy keménységű védőelem biztosítja.

Természetesen a kulcsok pótlása csak a vezérkéviseleten történik a biztonsági kódkártya kötelező regisztrációja után.

Az NW4 zárbetétekre 10 ÉV GARANCIA-t vállalunk!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft