Házhozszállítás

INGYENES

házhozszállítás

vásárlási értéktől függetlenül

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Termék részletekMauer Elite biztonsági zárbetét 41x71 mm

Mauer Elite biztonsági zárbetét 41x71 mm
 • Mauer Elite biztonsági zárbetét 41x71 mm
 • Mauer Elite biztonsági zárbetét 41x71 mm
 • Mauer Elite biztonsági zárbetét 41x71 mm
 • Mauer Elite biztonsági zárbetét 41x71 mm
24 990 FtA világ első számú biztonságtechnikai vállalatcsoportja, a svéd ASSA ABLOY egyik legkorszerűbb európai gyárában, 100% zöld energia felhasználásával készült Elite zárbetétek nem véletlenül a legsikeresebb Mauer termékek Magyarországon: svéd szabadalom az egyedi kulcsprofilokra, bizonyított tartósság (10 év garancia), széles méretválaszték, számos kiegészítő, zárrendszerek kiépítése gyári technológiával és rövid határidővel.

 • Az Elite zárbetét 6 db aktív biztonsági csapja egy sorban helyezkedik el és több mint félmillió valós kulcsvariációt tesz lehetővé. A speciális kialakítású, kiváló minőségű csapok magkihúzás és manipulációs nyitás ellen védik a zárbetétet. A zárbetét mindkét oldalán négy nagykeménységű felfúrás elleni védőelem található.

  A svéd ASSA ABLOY szabadalmával 2035-ig védett korszerű pontfúrt kulcs két oldala szimmetrikus és bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe. A hosszú nyaknak köszönhetően a kulcs könnyen átér a zárbetét elé felszerelt pajzsokon. Az Elite zárbetét egyedisége a kulcsprofilokban található. Primalocks Kft. megvásárolta ezeket a kulcsprofilokat és a gyártó kizárólag a magyarországi képviseletnek szállítja azokat. A kulcsokról másolatot kizárólag a gyári képviselet (C12, C41 profilok) vagy a kijelölt partnerek (C07, C22, C14 profilok) készíthetnek a zárbetéthez mellékelt biztonsági kártya kötelező regisztrációja után. Nem elég bediktálni a kódot, vagy képet küldeni a kártyáról, fizikálisan regisztrálni kell azt egy speciális géppel. Ez a kulcsmásolási rendszer magasfokú biztonságot ad a felhasználóknak és egyedülálló ebben az árkategóriában.

  Az Elite zárbetét széles méretválasztékban kapható. Felszerelhető forgatógombbal és többféle fogaskerékkel. Az Elite zárbetétekből készíthetők zárrendszerek is: egykulcsos, főkulcsos, vezérkulcsos és központizáras.

  Az Elite zárbetétekre 10 ÉV GARANCIA-t vállalunk!

 • Zárbetét mérete
  41/71 mm
  Felületkezelés
  nikkel
  Csapok száma
  6 db
  Szabadalmaztatott kulcsok
  5 db
  Biztonsági kódkártya
  Igen
  Kulcsmásolás elleni védelem 
  Igen
  Törésvédelem 
  Nem
  Kulcsütéses nyitás (bumping key) elleni védelem
  Nem
  Fúrásvédelem
  Igen, fokozott
  Letapogatás védelem
  Igen
  Magkihúzás védelem
  Igen
  MABISZ
  Igen, 6 osztály
  SKG (Hollandia)
  Igen, 2 csillag, **
  Garancia
  10 év
  Gyártó
  ASSA ABLOY
  Cikkszám
  Elite41x71
Webáruház készítés