Házhozszállítás

INGYENES

házhozszállítás

vásárlási értéktől függetlenül

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Termék részletekMauer Elite 2 biztonsági zárbetét 22x22 mm

Mauer Elite 2 biztonsági zárbetét 22x22 mm
 • Mauer Elite 2 biztonsági zárbetét 22x22 mm
17 990 Ft

A világ első számú biztonságtechnikai vállalatcsoportja, a svéd ASSA ABLOY egyik legkorszerűbb európai gyárában, 100% zöld energia felhasználásával készült Elite zárbetétek nem véletlenül a legsikeresebb Mauer termékek Magyarországon: svéd szabadalom az egyedi kulcsprofilokra, bizonyított tartósság (10 év garancia), széles méretválaszték, számos kiegészítő, zárrendszerek kiépítése gyári technológiával és rövid határidővel.

 • Az Elite 2 22x22 zárbetét kiválóan alkalmas rácsajtókban. A zárbetét biztonsági csapjai két sorban helyezkednek el, magkihúzás (dugóhúzómódszer) és manipulációs nyitás ellen védik a zárbetétet. A zárbetét mindkét oldalán négy fokozott keménységű felfúrás elleni védőelem található.

  A svéd ASSA ABLOY szabadalmával 2035-ig védett korszerű pontfúrt kulcs két oldala szimmetrikus és bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe. A hosszú nyaknak köszönhetően a kulcs könnyen átér a zárbetét elé felszerelt pajzsokon. Az Elite zárbetét egyedisége a kulcsprofilokban található. Primalocks Kft. megvásárolta ezeket a kulcsprofilokat és a gyártó kizárólag a magyarországi képviseletnek szállítja azokat. A kulcsokról másolatot kizárólag a gyári képviselet (C12, C41 profilok) vagy a kijelölt partnerek (C07, C22, C14 profilok) készíthetnek a zárbetéthez mellékelt biztonsági kártya kötelező regisztrációja után. Nem elég bediktálni a kódot, vagy képet küldeni a kártyáról, fizikálisan regisztrálni kell azt egy speciális géppel. Ez a kulcsmásolási rendszer magasfokú biztonságot ad a felhasználóknak és egyedülálló ebben az árkategóriában.

  Az Elite zárbetét széles méretválasztékban kapható. Felszerelhető forgatógombbal és többféle fogaskerékkel. Az Elite zárbetétekből készíthetők zárrendszerek is: egykulcsos, főkulcsos, vezérkulcsos és központizáras.

  Az Elite zárbetétekre 10 ÉV GARANCIA-t vállalunk!

 • Zárbetét mérete
  22x22
  Felületkezelés
  nikkel
  Csapok száma
  10 db
  Szabadalmaztatott kulcsok
  5 db
  Biztonsági kódkártya
  Igen
  Kulcsmásolás elleni védelem 
  Igen
  Törésvédelem 
  Nem
  Kulcsütéses nyitás (bumping key) elleni védelem
  Nem
  Fúrásvédelem
  Igen, fokozott
  Letapogatás védelem
  Igen
  Magkihúzás védelem
  Igen
  MABISZ
  Nem
  SKG (Hollandia)
  Nem
  Garancia
  10 év
  Gyártó
  ASSA ABLOY
  Cikkszám
  Elite22x22
Webáruház készítés