Házhozszállítás

INGYENES

házhozszállítás

vásárlási értéktől függetlenül

Termékek

Ügyfelek véleményei

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Kulcskészítés

Hol másoltathatok kulcsot a Mauer zárbetétemhez?

A legtöbb Magyarországon forgalmazott MAUER zárbetét védett kulcsprofillal rendelkezik. A nyerskulcsok kereskedelmi forgalomban nem kaphatók. A pótkulcsok készítése csak a biztonsági kódkártya regisztrációja után lehetséges a vezérképviseleten (az Elite C14, C07 és C22 profilú kulcsok esetében a szerződéssel rendelkező viszonteladóknál is). Mindenképpen Önnél kell, hogy legyen a kódkártya, mert enélkül nem készülhet kulcs az Ön biztonsága érdekében.


Hogyan készül el egy ilyen kulcs?

 

Ön befárad üzletünkbe, átadja regisztrációra a zárbetéthez kapott biztonsági kódkártyát és mi egy IM printer segítségével egy három példányos regisztrációs lapon rögzítjük az adatokat (kártya száma, dátum, hány darab kulcs készült). A három példányból az első lap az Öné, egy a Primalocks Kft-é, és egy kerül vissza a MAUER gyárba.

 

 

Ezek után a kártya számát bevisszük a számítógépbe.

A gép egy gyári program segítségével levezérli a kulcsgyártó gépet.

 

 

Majd befogjuk a nyerskulcsot a gépbe és elkészítjük a kulcsot. A folyamatból látszik, hogy mi nem másoljuk, hanem elkészítjük az Ön MAUER kulcsát.


Mi történik akkor, ha ellopják vagy elvesztem a kártyámat? Kártya nélkül nem csinálják meg a kulcsot?

 

A biztonsági kódkártya regisztrációja nélkül NEM csináljuk meg a kulcsot. Azt kell megértenie, hogy ez csakis az Ön biztonsága érdekében van így. Nekünk a vevő a legfontosabb, azaz Ön. Viszont semmilyen személyes adatot nem őrzünk meg Önről a vásárlás után. Így csak a kódkártya alapján tudjuk eldönteni, hogy jogosult-e a kulcskészítésre vagy sem. Ezért van az, hogy mi a kártyaszám alapján készítjük el a kulcsot és nem másoljuk.


A kulcskészítés biztosan nagyon drága lehet?

Nem drága. Ne felejtse el, hogy egy szabadalmaztatott profilú, kiváló minőségű kulcsot kap, aminek az árába a kulcskészítő gép, a szoftverek és maga az egyedi kulcsprofil több milliós ára is benne van. Ezenkívül fölösleges tartalék kulcsokat készíttetnie, hiszen a kártya alapján ezt bármikor megteheti.


Mennyi időbe telik egy ilyen kulcs legyártása?

Egy kulcs elkészítése regisztrációval együtt maximum három perc.És ha mondjuk Szegeden lakom, egy kulcsért fel kell utaznom Budapestre?

Bár szívesen látjuk, nem kell felutaznia hozzánk. Semmi mást nem kell tennie, mint hogy a biztonsági kódkártyát futárral elküldi nekünk. Mi elvégezzük a regisztrációt, elkészítjük a megrendelt kulcsmennyiséget és a legrövidebb időn belül visszajuttatjuk Önnek a kártyával együtt. Ne felejtsen mellékelni egy levelet, amiben leírja, hogy hány darab kulcsot készítsünk. A kulcskészítésre nincs ingyenes házhozszállítás! Néhány vidéki partnerünknél is van lehetőség kulcskészítésre, az Elérhetőségek menüben találhatók.

 

<<<Vissza

Webáruház készítés