Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Guard Millenium


Guard Millenium törésvédett zárbetét

 

A Guard Millenium törésvédett zárbetét igazi különlegesség - kizárólag a MAUER-tól!

 

Egyedülálló csapszerkezet, amely a cilinder belső oldalán helyezkedik el.

Különleges törésvédelem, egyedi kulcs és 16 csappáras szerkezet.

A Guard Millenium-nál alkalmazták először a MAUER mérnökei a forradalmi megoldást, a zárbetét külső oldalán pontosan meghatározott mélységű bevágást, amely áthelyezi a cilinderek hagyományosan leggyengébb pontját a szerkezet közepétől az első harmadához. Erős külső oldalirányú nyomásnál vagy csavarásnál, a bevágással szándékosan legyengített külső rész letörik. A törést követően a megmaradt zárbetétrész az ajtó belsejében helyezkedik el, ezzel lehetetlenné téve az ismételt zártörési kísérletet. A felfúrás elleni védelem a törés után megmaradó részen került kialakításra, ezáltal a zárbetét felfúrása lehetetlen.

Guard Millenium zárbetét

Ami igazán megkülönbözteti a Guard Milleniumot a többi zárbetéttől, az maga a cilinder felépítése. Itt a mérnökök a biztonságot nyújtó, kétsoros, 16 aktív csapot magában foglaló zárszerkezet jelentős részét a cilinder belső oldalára helyezték át és ennek a különleges konstrukciónak köszönhetően a zárbetét a törés után is ellenáll a manipulációs kísérleteknek.

 

A zárbetét és a kulcs különleges konstrukciójának köszönhetően - hogy elérje a csapszerkezetet a kulcs átmegy a zár teljes hosszán - a cilinder törés után is működőképes, az ajtó az eredeti kulccsal továbbra is nyitható. A betörési kísérlet után pedig egyszerűen ki kell cserélni a zárbetétet, minden bizonnyal egy új Guard Millenium-mal, amely ráadásul le van védve még kulcsütéses nyitás (bumping key), fúrás, magkihúzás és sav ellen is.

 

A korszerű pontfúrt technológiával készült kulcs két oldala szimmetrikus, így a kulcs bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe.

A Guard Millenium zárbetétekre 10 ÉV GARANCIA-t adunk!


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés