Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Ügyfelek véleményei

Hírek

Vásárló belépés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fogyasztó barát

Elite Xtra


VÉGKIÁRUSÍTÁS

 

Szeretné, ha egy megbízható, biztonságos, szabadalmaztatott kulcsprofilú zárbetét védené az otthonát, irodáját?
Szeretné ezt a zárbetétet most rendkívül kedvező áron beszerezni?
Az ideális választás a Mauer Elite Xtra zárbetét!

Az Elite Xtra modell megtervezésekor a MAUER gyár mérnökei pont ezeket a szempontokat részesítették előnyben. Elkészítettek egy kiváló minőségű, biztonságos, szabadalmaztatott kulcsprofilú zárbetétet, ami a legjobb ár/érték arányt biztosítja felhasználóinak a magyarországi biztonsági zárbetét piacon, most pedig kiemelkedően kedvező akciós áron kapható!

Az Elite Xtra zárbetét 6 db aktív biztonsági csapja egy sorban helyezkedik el. A speciális kialakítású, kiváló minőségű csapok kulcsütéses (bumpingkey), magkihúzás, manipulációs nyitás és sav ellen védik a zárbetétet.

A cilinder mindkét oldalán négy fokozott keménységű felfúrás elleni védőelem és egy kiegészítő acélgyűrű található (ilyen csak az Extra-ban van!).

A rotor és a kulcs egyedülálló kialakítása szinte lehetetlenné teszi a zárbetét célszerszámokkal való manipulációját.

A korszerű pontfúrt technológiával készült szabadalmaztatott kulcs két oldala szimmetrikus, így a kulcs bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe.

 


A csúcsminőségű alkatrészek, a modern gyártási technológia alkalmazása a zárbetét precíz működését és az egyedülálló 10 év garanciát teszik lehetővé.
 

Az Elite Xtra zárbetét kulcsai ún. márkavédelemmel rendelkeznek,amely - pl. a technikai szabadalommal ellentétben - soha nem jár le.


Az Elite Xtra zárbetét szabadalmaztatott kulcsairól másolatot kizárólag a Mauer vezérképviselete készíthet a zárbetéthez mellékelt biztonsági kártyával történő kötelező regisztráció után. Ez a kulcsmásolási rendszer a legmagasabb biztonsági szintet nyújtja a felhasználónak.


 

                  


Sorrend:

-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%

Webáruház készítés