Új jelszó kérése

Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Vásárló belépés

Hírlevél

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Elite Xtra


HAMAROSAN

 

Szeretné, ha egy megbízható, biztonságos, szabadalmaztatott kulcsprofilú zárbetét védené az otthonát, irodáját?
Szeretné ezt a zárbetétet megfizethető áron beszerezni?
Az ideális választás a vadonatúj Elite Xtra zárbetét!

Az Elite Xtra modell megtervezésekor a MAUER gyár mérnökei pont ezeket a szempontokat részesítették előnyben. Elkészítettek egy kiváló minőségű, biztonságos, szabadalmaztatott kulcsprofilú zárbetétet, ami a legjobb ár/érték arányt biztosítja felhasználóinak a magyarországi biztonsági zárbetét piacon.

Az Elite Xtra zárbetét 6 db aktív biztonsági csapja egy sorban helyezkedik el. A speciális kialakítású, kiváló minőségű csapok kulcsütéses (bumpingkey), magkihúzás, manipulációs nyitás és sav ellen védik a zárbetétet.

A cilinder mindkét oldalán négy fokozott keménységű felfúrás elleni védőelem és egy kiegészítő acélgyűrű található (ilyen csak az Extra-ban van!).

A korszerű pontfúrt technológiával készült szabadalmaztatott kulcs két oldala szimmetrikus, így a kulcs bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe.

 

Az Elite Xtra zárbetét család rendkívül széles méretválasztékban, gombos, egyoldalú változatokban is kapható.
A csúcsminőségű alkatrészek, a modern gyártási technológia alkalmazása a zárbetét precíz működését és az egyedülálló 10 év garanciát teszik lehetővé.
 

Az Elite Xtra zárbetét kulcsai ún. márkavédelemmel rendelkeznek,amely - pl. a technikai szabadalommal ellentétben - soha nem jár le.


Az Elite Xtra zárbetét szabadalmaztatott kulcsairól másolatot kizárólag a Mauer vezérképviselete készíthet a zárbetéthez mellékelt biztonsági kártyával történő kötelező regisztráció után. Ez a kulcsmásolási rendszer a legmagasabb biztonsági szintet nyújtja a felhasználónak.

Minden méretben GOMBOS változatban is rendelhető.

 

                  


Sorrend:


Webáruház készítés