10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell

Elite Xtra biztonsági zárbetét

50% kedvezmény, amíg a készlet tart

Szeretné, ha egy megbízható, biztonságos, szabadalmaztatott kulcsprofilú zárbetét védené az otthonát, irodáját? Szeretné ezt a zárbetétet most rendkívül kedvező áron beszerezni?

Az ideális választás a Mauer Elite Xtra zárbetét!

Az Elite Xtra modell megtervezésekor a MAUER gyár mérnökei pont ezeket a szempontokat részesítették előnyben. Elkészítettek egy kiváló minőségű, biztonságos, szabadalmaztatott kulcsprofilú zárbetétet, ami a legjobb ár/érték arányt biztosítja felhasználóinak a magyarországi biztonsági zárbetét piacon, most pedig kiemelkedően kedvező akciós áron kapható!
Az Elite Xtra zárbetét 6 db aktív biztonsági csapja egy sorban helyezkedik el. A speciális kialakítású, kiváló minőségű csapok kulcsütéses (bumpingkey), magkihúzás, manipulációs nyitás és sav ellen védik a zárbetétet. 
A cilinder mindkét oldalán négy fokozott keménységű felfúrás elleni védőelem és egy kiegészítő acélgyűrű található (ilyen csak az Xtra-ban van!). A rotor és a kulcs egyedülálló kialakítása lehetetlenné teszi a zárbetét célszerszámokkal való manipulációját.

A csúcsminőségű alkatrészek, a modern gyártási technológia alkalmazása a zárbetét precíz működését és az egyedülálló 10 év garanciát teszik lehetővé. Az Elite Xtra zárbetét kulcsai ún. márkavédelemmel rendelkeznek,amely - pl. a technikai szabadalommal ellentétben - soha nem jár le. Az Elite Xtra zárbetét szabadalmaztatott pontfúrt kulcsairól másolatot kizárólag a Mauer vezérképviselete készíthet a zárbetéthez mellékelt biztonsági kártyával történő kötelező regisztráció után. Ez a kulcsmásolási rendszer a legmagasabb biztonsági szintet nyújtja a felhasználóknak.

Lent kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretű zárbetétet. De hogyan kell megállapítani a zárbetét méretét? Itt megtudhatja.

                  

Tovább