10 év garancia - Mert a biztonsághoz minőség kell.

Elite 2 svéd szabadalommal védett zárbetét

A világ első számú biztonságtechnikai vállalatcsoportja, a svéd ASSA ABLOY által 100% zöld energia felhasználásával az EU-ban gyártott Elite 2 zárbetét típusa a Mauer-tól megszokott magas minőséget és biztonságot nyújtja. A megújult típus elsőként a piacon kapható az innovatív TP védelemmel (ún. torpedó csapok), amely akadályozza az impressioning lehetőségét, ami lényegében egy álkulcskészítési módszer.

Az Elite 2 szerkezete 11 csappárt tartalmaz, amelyek komoly védelmet nyújtanak álkulcskészítés, kalapácsos nyitás, fúrás, magkihúzás, manipuláció, sav ellen.

Elite 2 zárbetét

A korszerű, 2026-ig szabadalmaztatott, egyedülálló, sehol máshol a világon nem kapható, pontfúrt technológiával készült kulcs két oldala szimmetrikus, így a kulcs bármelyik oldalával behelyezhető a zárbetétbe.

Innovatív Torpedo védelem

Az Elite 2 zárbetét kulcsairól másolatokat kizárólag a gyári vezérképviselet készíthet a zárbetéthez mellékelt biztonsági kártyával történő kötelező regisztráció után.

Az Elite 2 zárbetétekre 10 ÉV GARANCIA-t vállalunk!

Lent kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretű zárbetétet. De hogyan kell megállapítani a zárbetét méretét? Itt megtudhatja.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft