Új jelszó kérése

Házhozszállítás

INGYENES

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Vásárlási értéktől függetlenül

Termékek

Fogyasztó barát

Vásárló belépés

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Üdvözöljük a MAUER Locking Systems Vezérképviseletének Honlapján!

Várjuk szeretettel üzletünkben is!

1074 Budapest, Dohány u.71. /Bejárat a Szövetség utca felől/

Nyitva tartás: H-Cs: 10-18, P: 10-16.     Tel: 061 413 66 84


Szabaduljon meg a nehéz kulcscsomóktól!

Használjon egy kulcsot!

Részletek >>>

Megérkezett a MAUER új csúcskategóriás zárbetétje!

A MAUER NW5 a neves gyártó legújabb fejlesztése, szerkezetében és kialakításában számos innovatív megoldás felvonultató cilinderbetét, amely minden biztonsági igényt képes kielégíteni.

 

Részletek >>>

 

 

Miért ne tegyünk olajat a zárbetétbe?

Amikor egy MAUER zárbetétbe betolja a kulcsot a zárhengerben lévő méretezett hengercsapok a tengelyük körül elfordulnak ezzel is csökkentve a hengercsap palástjának kopását. Mivel a zárhenger és a hengercsap közötti illesztési hézag nagyon kicsi, ha beolajozzuk a betétet, a csapok nem tudnak elfordulni mert megragadnak a kenőanyagban. Ráadásul a cilinderbe kerülő szennyeződés az olajjal keveredve csiszolóporként működik tovább, és a betét alkatrészeinek kopása nagy mértékben nő, ezért a zárbetét nagyon hamar tönkremegy. Tehát a MAUER zárbetétbe a saját kulcsán kívül semmilyen más eszközt vagy anyagot ne tegyen!

További hasznos információk >>>

Hol másoltathatok kulcsot MAUER zárbetétemhez?

A legtöbb MAUER zárbetét védett kulcsprofillal rendelkezik. A nyerskulcsok kereskedelmi forgalomban nem kaphatók. A pótkulcsok készítése csak a biztonsági kódkártya regisztrációja után lehetséges a vezérképviseleten vagy szerződéssel rendelkező viszonteladóinknál az Elite C14, C07 és C22 profilú kulcsai. Mindenképpen Önnél kell, hogy legyen a kódkártya, mert enélkül nem készülhet kulcs az Ön biztonsága érdekében.

Részletek >>>

 

10 év garancia a MAUER termékekre

A MAUER-nél folytatott kutatások, fejlesztések, a legmodernebb gyártási eljárások és a legkorszerűbb berendezések alkalmazása garantálják a termékek magas minőségi színvonalát, megbízhatóságát.

Ezért most minden MAUER termékre 10 év garanciát vállalunk!

 

Ne feledje!

Bármennyire biztonságos egy zárbetét, nem ér semmit, ha maga az ajtó gyenge, hiszen a betörő mindig a leggyengébb pontot támadja először és lehet, hogy ez nem a zárbetét, hanem például az ajtópánt.

 

 


Termékek

 

                             

   Biztonsági zárbetétek                         Biztonsági zárak                               Biztonsági lakatok

Webáruház készítés